banner
10 Yaşında Girişimci Olmak

10 Yaşında Girişimci Olmak

Erdem Genç’in hem girişimcilik ruhuna hem de girişimlerine hayranlıkla tanıklık etmiş biri olarak, “Çocuklar ve girişimcilik” temelinde bir kitap yazdığından bahsettiğinde hiç şaşırmadım. Dahası, Erdem’in müthiş bir titizlik ile kendi deneyimlerinin ve saptamalarının teknik bir süzgeçten geçirilmesini isteyişini görünce bu kitap projesini ne kadar ciddiye aldığını fark ettim.
 
Bir çırpıda okunacak, hızla akıp gidecek bu eğlenceli kitap, okuyan anne babaların kafalarında çocuk gelişimi ve yetiştirme şekilleri ile ilgili soruların oluşması, bu soruların cevaplarının bulunması, konuya ilgi ve motivasyonun artması alanlarında faydalı olacaktır.
Psikolog Burak Baduroğlu
 
Bakkal bir baba ile ev hanımı bir annenin iki çocuğundan biri. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu. Yani içimizden biri. Ama onu akranlarından ve diğer gençlerden ayıran birçok özelliği var. Erdem Genç, Türkiye’nin en başarılı genç girişimcilerinden.
Türkiye Gazetesi

Liste Fiyatı: 77,00
Yayın Tarihi: 25.10.2017
ISBN: 9786052048016
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 39 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/10-yasinda-girisimci-olmak/439664.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4789872/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner