banner
1000 Soruda Herkese Hukuk & Karanlıktaki Işığınız

1000 Soruda Herkese Hukuk Karanlıktaki Işığınız

Yaşadığımız ülkemizde, her an bir olayla karşı karşıya kalabileceğimiz gibi ummadığımız bir anda haksızlığa da uğrayabildiğimiz için herkesin temel hukuk bilgisine sahip olması gerektiğini; herhangi bir olay, durum karşısında nasıl davranacağını, nerelere başvuracağını bilmeleri gerektiğini düşünüyoruz.

İşte bu düşünce ve ihtiyaçlardan yola çıkarak, herkeste bulunmasını arzu ettiğimiz, herkese yol göstereceğine inandığımız ve herkesin daha önce mağdur edildiği, haklarının gasp edildiği, zarara uğratıldığı durumlardan dolayı uğradıkları maddi ve manevi zararlarının giderilmesine yardımcı olacağını düşündüğümüz, en basit tabiriyle hayat kurtaracağına inandığımız “1000 soruda herkese hukuk” hazırlamaya çalıştık.

Bu rehberi hazırlarken kendimizi bir avukat, bir hukukçu olarak görmenin dışında üstümüzdeki cübbeyi çıkartarak bir vatandaş gözüyle, vatandaşın hangi haksızlıklara maruz kaldığını ve bunların önüne geçmek için neler yapılması gerekti-ğini okuyucuyu sıkmadan, doğrudan ihtiyaca yönelik düzenleme gayreti içinde olduk. Bu gayretimiz esnasında destekleri-ni ve yardımlarını bizden esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi iletmeyi bir borç biliriz.

Bu rehber ne kadar çok insana ulaşırsa, ne kadar çok insanın uğradığı haksızlığı gidermesine vesile olursa vicdanımı-zın adalet terazisi haktan yana o derece ağır basacaktır.

Liste Fiyatı: 73,15
Yayın Tarihi: 22.01.2014
ISBN: 9786056438103
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 776
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 16 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/1000-soruda-herkese-hukuk-karanliktaki-isiginiz/329751.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:54306/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner