Bu kitap, bir tecrübenin ve yıllardır süren çalışmaların ürünüdür.
Doğru Perinçek, Türk devletinin yakın dönemde izlediği politikayla Türkiye'yi Ermeni sorununda nasıl çıkmaza soktuğunu, bütün boyut ve nedenleriyle ele almakta ve çözüm önerilerini açıklamaktadır:
Perinçek, doğru strateji ve siyasetleri, katıldığı sempozyumlarda, kongre, toplantı ve milletlerarası düzlemlerde öne sürülen görüşleri tartışarak ortaya koymaktadır.
Doğu strateji ve siyasetler, bir sistem içinde madde madde belirtmekte ve gerekçeleri açıklanmaktadır. Bu bağlamda, Birinci Dünya Savaşı ve sonrasının tarihsel gerçekleri belgelere dayanarak değerlendirmektedir.
Kitapta ayrıca doğru siyasetin uygulaması olan Lozan 2005 tecrübesi ve sonuçları da özetleniyor...SİTE:www.kitapyurdu.com
%23
indirimli
Liste Fiyatı: 8,00 YTL.
Kitapyurdu Fiyatı: 6,16 YTL.
Tedarik süresi yaklaşık 2 gün
Kazanacağınız puan: 12
Yayın Yılı: 2006 İthal Kağıt 132 sayfa 13,5x19,5 cm Karton Kapak ISBN:9753434464 Dili: TÜRKÇE
Perinçek, yıllardır Batının ülkemize karşı yapılan tek taraflı isteklerinin karşısında yer alan biri. Kitabında da Türk devletine yıkılmak istenen sözde ermeni tasarısını, batı ülkelerinin nasıl da koz olarak kullandıklarını tüm çıplaklığıyla ortaya koyuyor. Birinci Paylaşım Savaşı sonrasından günümüze kadarki olaylar belgelere dayalı olarak sunuluyor.
KatılıyorumKatılmıyorum
Hata bildirimi: Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.
kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
www.kitapyurdu.com