Yazarın ilk kitabı "Refah'ın Gerçek Yüzü" Refah Partisi'nin kapatılmasını sağlamıştı. İkinci kitabı "MNP'den FP'ye İhanetin Belgeleri" ise Erbakan ve arkadaşları hakkında "Anayasal Nizamı" yıkmak iddiasıyla açılan davada en önemli belge olmuştu. Üçüncü kitabı "Fetullah'ın Gerçek Yüzü" ise Gülen hakkındaki iddianamenin temelini oluşturmuştu. "Kanla Abdest Alanlar" ise, Nurcular, Kürt Said ve Gülen gurubu hakkında baş ucu kitabı oldu.
Ülkemizi dört bir yandan saran misyonerlere projektörü "Misyonerler Arasında altı Ay" adlı kitabı ile tutan yazar, AKP'nin gerçek yüzünü gösteren "Patlak Ampul ve "Hilafet Ordusundan Arap Kürt Partisine" adlı eserlerini kaleme aldı. Bu kitaplar hakkında 50 milyar liralık tazminat davası açan Başbakan Tayyip Erdoğan 1. Celse sonunda havlu atmak zorunda kaldı. Cüneyt Zapsu ve diğer AKP'liler ise açtıkları davaları kaybettiler...SİTE:www.kitapyurdu.com
Türkiye'nin tarikatlar gerçeği bu kitapta. İslam coğrafyasında yabancı eli ile kurulan tarikatların, Türkiye şubelerini bu kitapla öğreneceksiniz. Müslümanlık maskesi altında, ülkeyi mason-sabetayist şebekeye peşkeş çekenlerin gerçek yüzünü, ilk kez, bu kitapta okuyacaksınız. CIA-Vatikan beslemesi Said Nursi ve öğrencisi Fetullah'ın, masonlarla olan münasebetlerini, belgeleriyle, okuyacaksınız. O zaman göreceksiniz ki, Türkiye'de sözde mason-yahudi düşmanlığı yapan nur(!) yüzlü çevreler, AtatürkTürkiyesi'ni içten çökertmek için seçilmiş truva atlarıdır. Şeriatçı-Mason-Sabetayist şer üçgeninin, yani gerçek irticanın ne olduğunu bu kitapla öğrendim.
Ülkemiz için en büyük tehlike, işte bu dindar maskeli Allahsızlardır. Memleketin her köşesinde örgütlenmişlerdir, ve örgütlenmeye devam etmektedirler. İnsanlarımızın gözünü açabilmek için, bu ve bunun gibi kitapların çoğalması gerekmektedir. Türkiye'nin aydın insanlarına duyurulur!
KatılıyorumKatılmıyorum
Masonlara ve Yahudilere düşman olduklarını iddia eden, ama aslında hemen herşeyi onların bilgisi ve izni dahilinde gerçekleştiren ,Kürt Said ve talebelerinin sebatayistlerle olan ilişkilerini anlatan,Misyonerlerin nasıl AKP iktidar olduktan sonra rahatça ortalıkta cirit attığını,ticaret yaparken tarikatların etkileri.Bunların daha fazlası için mutlaka okunması gereken bir kitap. Sayın Ergün POYRAZ yine çok güzel bir yapıt ortaya çıkartmış.
KatılıyorumKatılmıyorum
Ülkemizde son günlerde hele hele bu AKP hükümeti geldikten sonra misyonerlerin cirit attığı bir vatan. Bu vatan toprakları üzerinde satılan bazı üst düzey kişiler misyonerlerle iş birliği yapan kişiler CİA ile iş birliği yapan yüzü ABD ye dönmüş avrupa ve ABD yalakaları bu kitapta her şey var. hala okumadınızmı
KatılıyorumKatılmıyorum
ülkemizde tarikatların rolünü açık bir biçimde göz önüne seren bir eser. bazı gizli gerçekler kitapta açıklanmış mutlaka okunması gerekn bir kitap.
çünkü bazı tarikatların ortaya nasıl çıktıkları ve insanları hangi duygularla sömürdükleri ortaya çıkartılmış...
KatılıyorumKatılmıyorum
Hata bildirimi: Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.
kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
www.kitapyurdu.com