Ana Sayfa sepetim yardım
Yeni Kitaplar Çoksatan Kitaplar Yazarlar Yayınevleri

       
Ortaklık  Puan Kataloğu   İlk Alışverişim   Bize Ulaşın
Hoşgeldiniz
Yeni Ziyaretçi Kılavuzu
Ücretsiz üyelik için tıklayınız

ÜYE GİRİŞİ

Üye Olmak İstiyorum
Şifremi Unuttum
 
Üye iseniz tıklayınız.
Sepetiniz Boş


  Parçacık Fiziği / En Küçüğü Keşfetme Macerası
Parçacık Fiziği / En Küçüğü Keşfetme Macerası, Sezen Sekmen








Sezen Sekmen
ODTÜ GELİŞTİRME VAKFI YAYINCILIK VE İLETİŞİM A.Ş.


Elinizdeki bu kitap biraz yukarı kuark, biraz aşağı kuark ve bir miktar da elektron namlı leptondan yapılmıştır. Bunlara ulaşmak için kitap çok büyük bir teknolojiyle çok küçük parçlara ayrıştırılabilir. Dahası, elde edilen kuark ve leptonlar farklı şekillerde bir araya getirilip kitap çilekli dondurmaya, fötr şapkaya ya da uzay gemisi motoruna da çevrilebilir. Çünkü kuarklar, leptonlar ve bir kısım diğerleri temel parçacıklardır yani evrendeki herşeyin nihai yapıtaşları. Öte yandan eğer kitabı daha faydalı ve ilginç şeylere dönüştürmek yerine okumak tercih edilirse içeriğinde evrenimizi doğumundan bugüne şenlendiren temel parçacıkların ve onları yakalamak için sürekli uğraşan meraklı fizikçilerin heyecanlı hikayesi bulunabilir. SİTE:www.kitapyurdu.com

  %16   indirimli
Liste Fiyatı: 5,00  YTL. Kitapyurdu Fiyatı: 4,23 YTL.
Tedarik süresi yaklaşık 6 gün Kazanacağınız puan: 8

Yayın Yılı: 2007
İthal Kağıt
143 sayfa
13,5x19,5 cm
Karton Kapak
ISBN:9944344166
Dili: TÜRKÇE

İLGİLİ KONULAR:
Bilim-Mühendislik > Uygulamalı Bilimler-Mühendislik



Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;
Dostlarınızla paylaşmak için tıklayın:
Digg del.icio.us Facebook Google Live


Yukarıdaki ürünü satın alanlar aşağıdaki ürünlerle de ilgilendiler

Fiziğin F'si

Çağlar Tuncay
5,25 YTL.

Otomatik Kontrol Sistemleri

Benjamin Kuo
39,00 YTL.

Einstein'in Kahramanları

Robyn Arianrhod
10,40 YTL.

Kendi Robotunu Kendin Yap

Serkan Ayyıldız
11,83 YTL.

Ol Dedi Oldu / Big- Bang'in Nefes Kesen Öyküsü 1

Taşkın Tuna
7,15 YTL.

1-4/4

katılan 1 kişi, katılmayan yok iliad2000 24.12.2007
Kitaba bayıldım. Tercümesi kötü bilim kitapları okumaktan o kadar bıkmışız ki. Bizde bilim insanı olmayanları bilgilendirmeye yönelik kitaplar o kadar az ki. Bunların sayıca artması lazım. Genç bilim adamımızı hararetle kutluyorum. Görsel öğelerin eksikliği konusundaki bir önceki yoruma da katılıyorum. Kitapta sadece Feynman'ın bir iki diagramına yer verilmiş. Kaynakçada konu ile ilgili sitelerin adreslerinin verilmesi de çok hoş. Daha iyisi olabilir mi ? Elbette olabilir. Daha da basit anlatılabilir, bunun için bu konu ile ilgili bilgisi lise düzeyinde olan ama okumaya yatkın kişilerden yardım alınabilir. Ama yaklaşım, samimi emek ve ortaya çıkan şık çalışma için sonsuz teşekkürler.
Katılıyorum Katılmıyorum
katılan 6 kişi, katılmayan yok recBons 25.07.2007
Öncelikle bu güzel kitabın bilim okurlarına kazandırıldığı için çok mutluyum! günümüzde bilim o kadar hızlı ilerliyor ve kompleks bir hale geliyor ki neyin ne olduğunu anlamaktan çok sadece gözümüzle kavramları anlamadan sadece takip ediyoruz tabiki bunun böle olmaması gerektiği çok açık genç yazarımız da bu eksikliği bu geniş ve bir o kadar da anlaşılması zor bir alandaki bilgi eksikliğini gidermek amacıyla bu güzel kitabı yazmış, kitabın içeriğine gelicek olursak rahat şekilde bir oturuşta okunacak bir kitap fakat böle okunmaması taraftarıyım çünki kitap bir deneme kitabı değil ve kavramları anlamak için biraz daha yavaş okunmalı, kitap parçacık fiziğini çok derinlemesine inmeden akıcı bir şekilde anlatıyor ve ilk başlarda kitap biraz modern fiziği okurlarına popüler olan deneyleri çok güzel şekilde özetliyor sayfalar ilerledikçe parçacık fiziği dünyasına güzel bir adım atıyorsunuz... çok beğendim genç yazarımıza teşekkürler yeni kitaplarını bekliyorum!
Katılıyorum Katılmıyorum
katılan 1 kişi, katılmayan yok Levent Akturk 06.11.2008
Eğer bilim kitaplarına meraklıysanız bu kitabı kaçırmayın derim. Fiyatı çok makul ve detay seviyesi iyi ayarlanmış. Güzel bir referans kitabı olarak da kütüphanenizde yerini alacaktır.
Katılıyorum Katılmıyorum
katılan 1 kişi, katılmayan yok ZAC 13.03.2007
ODTÜ'lu genc bir bilim adamından (Henuz 27 sinde) harika bir kitap. Kullandıgı akıcı, esnek ve şevk dolu dil degme tecrubeli fizik yazarina (yerli veya yabancı) sapka cıkartacak cinsten.
Parcacik fiziginin dunu bugune ve hatta yarına dair
senaryoları ögrenmek siteyenler icin siddetle tavsiye ediyorum. Yazarını buradan tebrik ediyorum. Tek bir elestirim var. Hata anlamında degil olsa iyi olurdu anlamında. Resimli illustrasyonlar , semalar ve grafikler daha fazlaca ve acıklayıcı olabilirdi.
Katılıyorum Katılmıyorum

1

Diğer Yorumlar

Hata bildirimi:
Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Ana Sayfa | Yeni Çıkanlar | Çok Satanlar | Konu Başlıkları | Yazarlar | Yayınevleri | Arama | Üye Sayfası | Sipariş Takibi |
Ortaklık | Puan Kataloğu | Yardım | Kampanyalar | Kitap Dergisi | Sahaf | Tavsiye | Alışveriş Sepeti |
Bize Ulaşın | Bizimle Çalışmak İçinBasında Biz      


kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.


kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz. www.kitapyurdu.com