"..En iyimser bir tahmin ile Türkiye Büyük Millet Meclisinin, çoğunluk sağlayabilecek bir üye sayısı ile Kayseri'ye yerleştiğini kabul edelim. Sakarya'nın mağlup Başkumandanı Mustafa Kemal Paşa'nın, bu Meclis karşısındaki durumunu kestirmek güç değildir. Tahammül edilemeyecek hale gelen Meclisi, M. Kemal Paşa dağıtabilir miydi? Böyle bir hareket nasıl bir sonuca ulaşırdı? Gönüllerinde başka bir arslan Enver Paşa yatan milletvekillerinin tutumu ne olacaktı? Bütün bu ihtimaller, kaybedilecek bir meydan muharebesinin arkasında yatmakta ve muharebe devam ederken bazı hazırlıklar yapılmakta idi.."
Sabahattin Selek SİTE:www.kitapyurdu.com
%16
indirimli
Liste Fiyatı: 20,00 YTL.
Kitapyurdu Fiyatı: 16,90 YTL.
Tedarik süresi yaklaşık 4 gün
Kazanacağınız puan: 34
Yayın Yılı: 2007 522 sayfa İthal Kağıt 13,5x19,5 cm Karton Kapak ISBN:9757651598 Dili: TÜRKÇE
Çanakkalesavaşları konusunda pek çok kitap yayınlandı haklı olarak. Ancak aynı büyüklükte zaiyatımız olmasa da belki sonuçları itibarı ile çok daha önemli bir savaş olan Sakarya savaşı hakkında yayınlanan nadir kitaplardan biri. Savaşanlar anlatıyor başlığı sizi yanıltmasın. Bu bir roman veya askerlerin savaş anılarından oluşan bir kitap değil genelde. Komutanların, edebiyatçıların, milletvekillerinin gözünden savaşın sebepleri, oluşumu ve sonuçları ele alınıyor. Çok ilginç ve değerli bir eser. Tavsiye ederim.
KatılıyorumKatılmıyorum
Hata bildirimi: Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.
kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
www.kitapyurdu.com