Eski bir yazar olan William Wiles, otuzlu yaşlarında ve yalnız yaşamaktadır. Nişanlısı komaya girdiğinden beri yazmayı bırakmış barmenlik yapmaktadır. Sakin, tekdüze yaşamı işten çıktığı bir akşam arabasının camında bulduğu bir notla altüst olur. Notta iki şık vardır. Her iki şık da cinayet tehdidi içermektedir. Bunun bir şaka mı, yoksa bir katilin uyarısı mı olduğuna kahramanımız bir türlü karar veremez. Ancak daha sonra işlenen bir dizi cinayet olayın ciddiyetini gözler önüne serer. Wiles için artık sadece cinayetlere son vermek değil, masumiyetini kanıtlamak için de katili yakalamak ölüm kalım meselesidir. Dean Koontz zeki, bir o kadar da acımasız seri katilin işlediği cinayetleri anlattığı ve tüm dünyada çok satan romanı Hız’la çıkıyor karşımıza. Soluk soluğa okuyacağınız, hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak, parlak bir zekânın ürünü olan roman, Koontz tutkunlarını olağanüstü bir maceraya sürüklüyor. SİTE:www.kitapyurdu.com
%20
indirimli
Liste Fiyatı: 24,50 YTL.
Kitapyurdu Fiyatı: 19,59 YTL.
Tedarik süresi yaklaşık 2 gün
Kazanacağınız puan: 40
Çeviren: İsmail Tulçalı
Yayın Yılı: 2007 Orjinal Adı: Velocity İthal Kağıt 432 sayfa 13,5x19,5 cm Karton Kapak ISBN:9751026132 Dili: TÜRKÇE
ir koontz kalsiği, gizem, karmaşa, okurken herkes suçlu gibi, ama emin olmak imkansız ve tabiiki herkesin suçlu olma ihtimali yok.Sürükleyici "HIZLI"
KatılıyorumKatılmıyorum
Den Koontz, daha romanın başından beri heyecanı üstte çıkarıp, romanın sonuna kadar bu heyecanı en üstte tutuyor. Katil biraz farklı -tuhaf- çıksa da yine de Koontz -bu tür sevenler için-okunması gereken yazarlardan biri. İlk kez Koontz okudum ve okumaya devam edeceğim... Yalnız biraz yayın evini eleştirmek gerekiyor. Bir romanda bu kadar yazım yanlışları olmamalı. Redaktör biraz daha dikkat etmeli bu yanlışlara...
KatılıyorumKatılmıyorum
Koontz hayranları zaten hiçbir yoruma bakmadan alacak ve okuyacaklar. Şu kadarını söyleyebilirim. Heyecanın hiç düşmediği sizi hayal kırıklığına uğratmayacak bir kitap. Zevkle okuyacaksınız.
KatılıyorumKatılmıyorum
Bu romanı bir cinayetromanı diye niteleyen okurlar için idare eder nitelikte olması garipsenemez aslında. Çünkü bu bir cinayetromanı değildir. Bu bir Grange, Meade, Gerritsen romanı değildir. Bu bir Koontz romanıdır. Ve Dean Koontz un yazdığı en iyi romanlardan birisidir.
Karakter analizleri, çevre betimlemeleri, alışılageldik Koontz ağırlığından biraz daha hafif kalsa da (sanırım o da son dönem gerilimromanlarına biraz yaklaşmak istedi) yine de diğerlerine fark atacak kategoride iyi bir romandır.
Gerilim, 3-5 sayfalık hızlı olaylarla sağlanmaz, ilk sayfadan son sayfaya dek dengede tutulur. Doğa asla gözardı edilmez. Olaylar beklendiği gibi gelişmez. Saçmalama ve abartı olmaz! Bütün karakterler ince elenip sık dokunarak analiz edilir. Ve bir Koontz romanı oluşur.
Koontz okurlarına şiddetle öneriyorum.
KatılıyorumKatılmıyorum
Bir insanın şüphelendiğinde ve bu şüphelerine denk gelen tesadüflere rastladığında kendi üzerinde nasıl kontrolü kaybedebileceğini, düşüncelerin nasıl çarpılabileceğini yavş yavaş anlatan güzel bir roman. Sadece davranış sorgulamalrı üzerine merak edilerek okunduğunda tatmin edici olabilir ancak bu tür cinayetromanı için idare eder nitelikte.
KatılıyorumKatılmıyorum
Hata bildirimi: Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.
kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
www.kitapyurdu.com