"Bugün hem ABD, hem Türkiye Mesut Barzani’ye alternatif olacak bir isim arıyorlar. Bu isim Türkiye’nin içinden çıkacak ve Barzani’nin tasfiye edilmesiyle bölgemizdeki Kürtler’in lideri olacak. DTP’nin meclise girmesini bu projeye göre yorumlayabiliriz."
Kuzey Irak’ta kurulacak Kürt devleti, KKTC örneğinde olduğu gibi Türkiye’ye bağlanacak. Türkiye ve ABD, böyle bir proje üzerinde çalışıyorlar. Bu proje, ABD’nin İran harekâtından önce gerçekleşebilir.
ABD Dışişleri Bakanı’nın Türkiye’yi ziyaretinden hemen önce gerçekleşen Dağlıca’daki saldırı, Ankara’yı artık ertelenemeyecek bir hesaplaşma için masaya kararlı bir biçimde oturtmuştur.
PKK, Türkiye’ye saldırmak veya Türkiye’yi bölmek üzere kurulmuş bir örgüt değildi. Güneydoğu bölgemizdeki aşiretlerle ve feodal düzenle savaşmak için kurulmuştu. Sonraki yıllarda yaşanan değişim, örgütü çok farklı bir konuma getirdi.
İstihbaratçı Mahir Kaynak ve Yazar Ömer Lütfi Mete, Büyük Oyun’un gizli kodlarını deşifre ediyor. SİTE:www.kitapyurdu.com
%30
indirimli
Liste Fiyatı: 10,00 YTL.
Kitapyurdu Fiyatı: 6,99 YTL.
Tedarik süresi yaklaşık 2 gün
Kazanacağınız puan: 14
Yayın Yılı: 2007 176 sayfa İthal Kağıt 13,5x19,5 cm Karton Kapak ISBN:9752636866 Dili: TÜRKÇE
Derin PKK, Mahir Kaynak ve Ömer Lütfi Mete ikilisiyle yapılmış olan röportajlardan oluşmuş bir kitap. İkilinin, bazen çatışsa da, okuyucuya sunmuş olduğu perspektifler PKK'nın Türkiye'ye istenen istikamette yön vermek isteyen devletlerce nasıl kullanıldığını gözler önüne sermekte. Özellikle, Ömer Lütfi Mete'nin terör örgütü için kimilerince kullanılan "bölücü" sıfatı eleştirisi mutlaka iyi değerlendirilmeli.
KatılıyorumKatılmıyorum
derin pkk,tam bir mahir kaynak ve ömer lütfü mete çalışması olduğu belli bir kitap.yapılan yorumlar,çeşitli fikir çatışmaları bize tam bir ziyafet sunuyor.anlatım çok güzel zaten bu ikilinin daha önce yazdığı kitaplardan bildiğim tadı bu kitapta da aldım.özellikle sıkmayan,akıcı ve duru bir şekilde herkesin anlayabileceği dilde olması başka bir güzellik.soru cevap şeklide olan kısmı ise bizim unuttuğumuz soruların cevap bulması açısından harika.teşekürler,mahir kaynak ve ömer lütfü mete
KatılıyorumKatılmıyorum
kitap bence hayal kırıklığı. bilinen şeyler ve duyulduk sözler defalarca tekrar edilmiş. ayrıca yazarın bütün söyledikleri iki-üç ihtimalli.. kesinlikle tavsiye edemeyeceğim bir kitap.
KatılıyorumKatılmıyorum
kitap,ın içeriyi ülkemizin önce ve gelecekteki mücadelleri.dış etkenler pkk,ya teslemesi açık ve ihanet içimizdekilerin maşa oluşları ,ülkemiz her zaman dünya döndükçe türk olacak yinede olacak..
KatılıyorumKatılmıyorum
Pkk Türkiye'nin acı ama gerçek bir yüzü.. Mahir Kaynak ve Ömer Lütfi Mete Türkiye'nin bu diğer yüzüne ışık tutacak bambaşka gerçeklere değinmiş.. Bizim üzerimizde plan yapanlar, bu planlarını o kadar ortada uyguluyorlar ki görmemek mümkün değil aslında. gördüğümüz duyduğumuz herşey bir oyun, bir aldatmaca. keşke herkes bunları okuyup görebilse. Mahir Kaynak ve Ömer Lütfi Mete'ye sonsuz teşekkürler, pkkk konusunu çok farklı yönleriyle bizlere sundukları için..
KatılıyorumKatılmıyorum
Bu konu hakkında daha fazla bilgili olmak ve işin perde arkasını öğrenmek isteyen arkadaşlar illa bu kitabı okusunlar mahir kaynak yine fikirleri ve doğru kaynaklardan aldığı bilgiler sonucunda bizi aydınlattıyor bu kitapda Ona bundan dolayı teşekürler...
KatılıyorumKatılmıyorum
Hata bildirimi: Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.
kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
www.kitapyurdu.com