katılan
13 kişi, katılmayan
1 kişi
|
by_Erol 16.08.2008
|
Benim özellikle kitabın akıcılığı çok hoşuma gitti.Okurken insanı sıkmıyor.Ayrıca örnekli olarak anlatımı daha bi güzel olmuş.Örnekleri sizi tebessüm ettirebiliyo ve anlamayı çok daha kolaylaştırıyo.Ama benim en çok hoşuma giden yeri paragrafların altına parantezle yazdığı ufak cümleler.Muhabbet havası eklemiş.Kevin Hogan ın okudum ilk kitabı ve ikincisinin siparişini verdiğime de hiç pişman değilim :)
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
13 kişi, katılmayan
1 kişi
|
GERÇEKÇİLİKYANLISI 21.07.2008
|
Bu kitabın islami versiyonu "Marifetname" adlı eserdir.İnsanların saç renginden,göz rengine, bırakın onu dış özelliklerinden dogurganlığını ve kişilik özelliklerini tespit edildiği değişik bir kitaptır.(dogrulugu ve islamla bağlantısı tartışılır.)Kevin Hogan ününü paraya çevirmesini biliyor...Nede olsa pazarlamayla ilgili kitaplarıda mevcut...:)
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
30 kişi, katılmayan
1 kişi
|
uzero 02.07.2008
|
Kitabı okumaktaki amacım günlük hayatta kullanabileceğim pratik bilgiler edinmekti. Ne yazık ki bu konuda kitabın pek faydasını göremedim. Böylesine iddialı bir isme sahip kitaptan daha fazlasını beklerdim. İçerisindeki şaşırtıcı sonuçlara sahip araştırmalar kitabın en ilgi çekici yanını oluştuturyor.
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
13 kişi, katılmayan
2 kişi
|
smcokgor 23.06.2008
|
Kevin Hogan'ın yeni kitabı Amerika'da piyasaya çıkışından hemen birkaç ay sonra Türkiye'de Yakamoz Yayınları tarafından yayınlandı.
Kitabın ismi Kevin Hogan'ın etkileme konusundaki ününü doğrular nitelikte, kitabın içeriğinden daha fazlasını vaat ediyor. Kitabın konusu beden dili. Ancak, kitapta hiç resim, çizim vs. açıklayıcı görsel bulunmuyor. Beden dili konusunda temel bilgisi bulunmayanlar kitabı anlamakta zorlanabilirler. Beden dili konusunda belli bir alt yapısı olanlar, fazla bir beklenti içerisine girmeden, okurlarsa pişman olmazlar diye düşünüyorum.
Kevin Hogan, okuyucusunda Beden dili konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlamış ve bence başarılı da olmuş. Ancak Beden Dili konusunda temel kitap olarak Allan Pease'in Beden Dili kitabını öneririm, bu kitabı bulamayanlar (Şuan baskısı yok gözüküyor) Ahmet Şerif İzgören'in Dikkat Vücudunuz Konuşuyor kitabından yararlanabilirler.
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
6 kişi, katılmayan
8 kişi
|
bekle_ve_ümit_et 14.05.2008
|
çok güzel bir kitap tavsiye ediyorum
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
23 kişi, katılmayan
2 kişi
|
ahmet artık 14.05.2008
|
BU KİTAP I İKİNCİ KEZ OKUMAMA RAĞMEN PEK BİR ŞEY ANLAYAMADIM.BİRAZ UYGULAMA KİTABI TARZINDA YAZILMİŞ.ANLATIMI AKICI OLMASINA RAĞMEN BEDEN DİLİ KONUSUNDA BİRŞEY BİLMİYORSANIZ ANLAMAKTA GÜÇLÜK ÇEKERSİNİZ.BEDEN DİLİ VE İNSAN PSİKOLOJİSİ İLE İLGİLİ BİRŞEYLER BİLİYORSANIZ TAVSİYE EDERİM.
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
|
katılan
1 kişi, katılmayan
yok
|
HAKAN AKTAŞ 12.08.2008
|
Bu kitap kisisel gelisimin yaninda biraz da ic sezisel olarak yazilmis bir kitap. yani insan sarrafligi gibi desem daha anlasilir olur. Bu kitapta cesitli yontemler var ne kadari dneeysel ve uygun gorulebilir bilinmez ama. yine de kutuphanede bulunmasi gereken kitap diye dusunuyorum
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
|
katılan
1 kişi, katılmayan
yok
|
kralyasar 08.08.2008
|
sürükleyici hemde etkileyici insanlar arasındaki ilişkileride kuvvetlendirmeye yardımcı kitapyurduna teşekürler
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
|
katılan
1 kişi, katılmayan
yok
|
merweeeeeeee 07.08.2008
|
gerçekten insanlarla iletişim konusunda yeni bir çığır açabilecek bir kitap olmuş akıcı bir anlatımla yazılmış ben beğendim ve tavsiye ederim
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
|
katılan
2 kişi, katılmayan
yok
|
okdsavran 06.08.2008
|
günümüzde bir hayli popüler olan beden dilini ve sözsüz davranışları anlamaya yönelik açıklayıcı günlük yaşamdan örnekler veren pratik önerileri olan yararlı bir kitap
Katılıyorum
Katılmıyorum
|