banner
2012 Muhasebe Problemleri

2012 Muhasebe Problemleri

Değerli arkadaşlar, memuriyet sınavlarına giriş için ülkemizde son on yıldır ÖSYM’ce ön eleme niteliğinde yapılan KPSS sınavlarında yüksek bir puan almak ve daha sonra ilgili kurumlarca açılan sınavlarda başarılı olmak gerekmektedir. Sınavlara hazırlanan aday sayısının fazla olmasına rağmen, kariyer mesleklere alınacak (uzman, müfettiş, denetçi,…vs.) memur sayısının çok az sayıda olması nedeniyle memur adaylarının, çok sıkı ve disiplinli bir şekilde ders çalışması gerekmektedir. Bu süreçte, çalışılan konularla ilgili pratik çalışmalar yapılması kendimizi görmemiz ve öğrendiğimiz bilgilerin kalıcı olması açısından çok önemlidir.
Daha önce yazmış olduğumuz “Muhasebe Çalışma Kitabı” isimli çalışmamızın beklenenin üstünde ilgi görmesi ve aldığımız olumlu eleştirilerden cesaret alarak cüret ettiğimiz bu çalışma ile muhasebe konuları, muhasebe sürecinin işleyişine uygun olarak ve monografi tarzında hazırlanmış sorular ve ayrıntılı yanıtları ile açıklanmaya çalışılmıştır.

Liste Fiyatı: 27,00
Yayın Tarihi: 11.04.2012
ISBN: 9786055343088
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 450
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 11 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/2012-muhasebe-problemleri/272414.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:48591/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner