banner
2016 İş Güvenliği Uzmanları (A-B-C) ve İşyeri Hekimlerinin Sınava Hazırlık El Kitabı

2016 İş Güvenliği Uzmanları (A-B-C) ve İşyeri Hekimlerinin Sınava Hazırlık El Kitabı

Ülkemizde 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu yayımlandığı günden itibaren iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili köklü değişimler yaşanmaya başlamıştır. Özellikle kanunun tüm işyerlerini ve tüm çalışanları kapsaması, tüm işyerlerinde iş güvenliği uzmanı, işyeri hekimi ve diğer sağlık personeli görevlendirilmesini zorunlu tutması, ülkemiz adına gerçekten çok önemli bir gelişmedir. Bunun sonucu olarak 2012 yılında iş kazası sonucu ölümler %56 gibi çok ciddi bir oranda gerilemiştir.
Çalışanları çalışmalarından alıkoyan, onları ömür boyu bakıma muhtaç hale getiren veya en kötüsü ölümle sonuçlanan iş kazaları ve meslek hastalıklarıyla mücadele etmek toplum olarak hepimizin görevidir.
İş güvenliği uzmanları ve işyeri hekimlerinin tüm işyerlerinde bulunması (Kanun uygulamayı zamana yaymıştır) ile birlikte iş kazalarının ve meslek hastalıklarının sayısının gelişmiş ülkeler seviyesine geleceğine dair inancım tamdır.
Bu kitaptaki tüm konular 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve buna uygun olarak çıkarılan tüm yeni yönetmelikler dikkate alınarak hazırlanmıştır.
Kitabın iş sağlığı ve güvenliği uygulayıcılarına, iş güvenliği uzmanlarına, işyeri hekimlerine, diğer sağlık personellerine, işverenlere ve tüm çalışanlara faydalı olacağını umuyorum.

Liste Fiyatı: 50,00
Yayın Tarihi: 18.02.2016
ISBN: 9786050205015
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 752
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 16 x 24 cm

Bu üründen 37 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/2016-is-guvenligi-uzmanlari-abc-ve-isyeri-hekimlerinin-sinava-hazirlik-el-kitabi-/387988.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1144160/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner