banner
2018 Astroloji Rehberiniz

2018 Astroloji Rehberiniz

Astrolog Güçlü Metin, Zodyak’ın gezegensel açılarına uygun olarak her burç için 2018 yılı öngörüleriyle birlikte esmâ önerileri veriyor.
 
Yeni yıla özel astrolojik bilgilerle desteklenen 2018 Astroloji Rehberiniz ile sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle...
 
Astroloji, zamanın kalitesinin ölçüm ve tespiti için gezegensel enerjileri okuyan, hayatın içinde her durumun birbiriyle etkileşim halinde olduğu gerçeğinden yola çıkarak; gezegenlerin gerek fiziksel gerekse ruhsal etkilerini analiz etmek amacıyla insanlığa hizmet eden bir ilimdir. Her insan Esmâü’l Hüsnâ’nın güzel isimlerinin bütünü olarak dünya hayatına gelir, isimlerinin gereği olan hayatı sürer; fakat “değerlendirme” potansiyeli ölçüsünde eylemleri harekete geçirir. İnsan yaratılışı gereği eylemlerinde seçim şansına sahiptir!
 
Burcunuzun gezegensel açılarına uygun olarak belli esma önerilerinde bulunduğum kitabımda gökyüzü enerjilerini doğru değerlendirmenize yardımcı olmak birincil hedefimdir.
 
İnsan, ruhunun hangi noktalarda takıldığını anlarsa -keza astroloğun görevi burada başlar- haritasını aşabilir! Astrolojik haritamızı aşmak ya da başka bir deyişle gezegensel açıların aydınlık taraflarını deneyimleyerek, dünya hayatı üzerinde Cennet’i yaşayabilmek mümkün olur. Sözlerimin sonuna gelirken, bu eserin siz değerli okuyucularıma fayda sağlayıp, astrolojiyi başka bir pencereden değerlendirme şansı sunacağını ümit ederek, hayırdan hayır gelecek bir değerlendirme, bilinç ve potansiyelin özgür iradenizin hayra kullanımı nasibiyle açığa çıkmasını dilerim.
 
En güzele emanet olun...
Güçlü Metin

Liste Fiyatı: 200,00
Yayın Tarihi: 02.01.2018
ISBN: 9786059709897
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 312
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 43 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/2018-astroloji-rehberiniz/447546.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5177421/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner