Zaman zaman doğruların izafîlik kesbettiği durumlar ortaya çıkmış, bu durumda adil devlet adamları, sanatkarlar ve filozoflar öne geçmiş fakat düşünceleri yada sistemleri bir türlü evrensel ve kalıcı olamamıştır.
Mutlak doğru Allah (c.c)'ın razı olduğu İslam'dır. İlk insan ve ilk peygamberden insanlığın efendisi sevgili peygamberimize bir meşale gibi devredilerek gelmiştik. Peygamberler ilâhi mesajı insanlara ulaştırmak için Allah'ın bizzat seçtiği örnek insanlardır. Onların hayatında ve mücadelelerinde insanlar için sabır, tahammül, rahmet ve müjde vardır. Bunun için peygamberlerin bilmesinde müslümanlar için zaruret vardır.SİTE:www.kitapyurdu.com
%35
indirimli
Liste Fiyatı: 28,00 TL.
Kitapyurdu Fiyatı: 18,20 TL.
Tedarik süresi yaklaşık 1 gün
Kazanacağınız puan: 36
Yayın Yılı: 1999 744 sayfa 3. Hm. Kağıt 16x24 cm Ciltli ISBN:9758596293 Dili: TÜRKÇE
En ufak bir derde karşı isyan eden insanoğlunun Allah'ın Peygamberlerinin başlarına gelenleri okuyunca hayatına çeki düzen verip şükür etmesi gerekir.
KatılıyorumKatılmıyorum
Hata bildirimi: Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.
kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
dbserver2.kitapyurdu.com