"Gençliğin tehlikelerinden sakınınız" buyuruyor Sevgili Peygamberimiz (s.a.v)....
"Niçin?" sorusunun cevabı da yine ondan:
"Gençlik delilikten bir şübedir" çünkü...
Gelişi almelere rahmet olan şefkat ve merhamet hazinesi, sürekli gençleri tehlikelere karşı uyarıyor, iyiliklere teşvik ediyor...SİTE:www.kitapyurdu.com
Sevgili genç kardeşim, yoksa siz bu kitabı daha önce okumadınızmı? Ne duruyosunuz o zaman. Gençlik adeta ateş, etrafını yakmakla kalmayıp kendini de yakar. Ama amyant denen bir madde yaratmış Halik-ı Zülcelal Hazretleri. Bu kitap gençlik için adeta bir amyant. Hem bu günler için hemde gelecek için. Gençliğimi boşa geçirdim diyen o güzelim yıllara çoktan elveda diyenler. Tekrar o yıllara dönmek isterseniz sizlerde okuyun derim.
KatılıyorumKatılmıyorum
Hata bildirimi: Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.
kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
www.kitapyurdu.com