* İnsanların beden dilleri, dış görünüşleri, ses tonları, iletişim biçimleri ve davranışları ile inanç ve kişiliklerini nasıl dışa vurduklarını keşfetmek ister misiniz?
* İnsanları tanıma konusundaki sezgilerinizi nasıl geliştirebileceğinizi ve bunu kendi yararınıza nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek size ilginç geliyor mu?
* Sizi "okumak isteyen" bir insan üzerinde iyi bir izlenim bırakmak için nasıl davranmanız gerektiğini bilyor musunuz?
* "İnsanları Okumak 2" size insanların karmaşık kişilik özelliklerini tanıtmayı ve bu özelliklerin genel kalıpları hakkında pratik bilgiler vermeyi amaçlıyor.SİTE:www.kitapyurdu.com
%22
indirimli
Liste Fiyatı: 10,00 YTL.
Kitapyurdu Fiyatı: 7,80 YTL.
Tedarik süresi yaklaşık 3 gün
Kazanacağınız puan: 16
Çeviren: Acar Doğangün
Yayın Yılı: 2001 Orjinal Adı: Reading People 221 sayfa 3. Hm. Kağıt 13,5x19,5 cm Karton Kapak ISBN:9757582743 Dili: TÜRKÇE
Yazarın mesleği avukatlık ve hayatı zilyon tane insanı incelemekle geçmiş. Bilgileri gözleme dayalı ve hayatından örneklere dayanıyor. İnsan doğasını/psikolojisini popüler biçimde anlatıyor. Esasen benim de evvelden insanlarda farkettiğim şeylere değinmiş. Eğer iyi bir gözlemci iseniz bu kitaba pek de gerek yok. Kısaca fena bir kitap değil.
KatılıyorumKatılmıyorum
Kitabın 1. cildini okuduktan sonra belki , beklediğim tüyoları alırım düşüncesiyle 2. kitabı da aldım. 1. Ciltte genel hatlarıyla insanları tanımayı anlatan kitap , ikinci cildinde de suya sabuna dokunmadan konuları geçiştirmiş. Birinci cilt ve ikinci ciltte beklediğim faydayı sağladığım söylenemez. Ama kitap kitaptır ve bir kelime bile faydası olsa o kitaba değer vermek lazım
Beden dilinin aslında öğrenilemeyecek ve ezberlenemeyecek bir dil olduğunu, hatta insanın bu konuda yeteneği yoksa bunu başaramayacağına inanan az sayıda insanlardan biri dahi olsam da, bu kitap bir ön yargımı da yıkmış durumda, çünkü o kadar ilginç ve akla hayale gelmedik tiyolar vermişki;Beden dili ile ilgili bir kısım tiyoları buradan alarak tatbik etmeye çalışmak mümkün görünüyor. Sanırım ben beden dilinin öğrenilebilmesi hususunda bir kısım yazarların başarılı olabileceği ve bunu aktarma daki ustalıklarını kullanma yetilerini farkedememişim. Bu nedenle Dimitrius ve Mazzarella yı tebrik etmek gerekir.
KatılıyorumKatılmıyorum
insanlar günlük hayatta durmadan birbirleri ile mücadele ederler aslında.ama nedense bunu belli etmekten kaçınıp hep gizliden gizliye sinsi sinsi yaparlar .her ne kadar gizlemeye çalışsalar bile aslında duygu ve düşüncelerini hareketleriyle dile getirirler insanlar işte bu hareketlerin gizli şifrelerini öğrenmek istiyorsan bu kitabı okumalısın.
Hata bildirimi: Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.
kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
www.kitapyurdu.com