Bir bahçe düşü kurmadığım zaman olmuyor neredeyse. Bir bahçe evet, şöyle korunaklı, küçücük.. Kıyısı boyunca renk renk ortancalar köpürecek. Duvarın üstünden morsalkımlar sarkacak baharda. İlla ki çelimsiz de olsa bir erik olacak, bir ayva, bir çam... Erik ağacı, kış biter bitmez ilkyazı müjdeleyecek...SİTE:www.kitapyurdu.com
%28
indirimli
Liste Fiyatı: 8,00 YTL.
Kitapyurdu Fiyatı: 5,72 YTL.
Tedarik süresi yaklaşık 3 gün
Kazanacağınız puan: 12
Yayın Yılı: 2007 İthal Kağıt 176 sayfa 12x19,5 cm Karton Kapak ISBN:975437502x Dili: TÜRKÇE
Edebiyatöğretmenimizin tavsiyesi üzerine okumuştum.Ali Çolak'ı bu kitabını okuyarak tanıdım;daha önce ismini bile bilmediğim bir yazarın bu kitabını okuduktan sonra diğer kitaplarını da alıp okumaya çalıştım.Gerçekten çok güzel bir üslubu var.Denemelerini okurken keşke hiç bitmese dediğim zamanlar oluyor.Okumanızı ısrarla tavsiye ediyorum.Teşekkürler.
KatılıyorumKatılmıyorum
Ali Çolak, ele almış oluğu konuları öyle güzel anlatıyor ki, birden bire okuyuveriyorsunuz; damağınızda ise o yazıların tadı kalıyor. Kesinlikle okunması gereken bir deneme kitabı. Kitaplığınızda bulunması gereken bir eser.
KatılıyorumKatılmıyorum
bir bahçe düşü ali çolakın okuduğum güzel deneme kitaplarındab birisidir. ali çolak farkına varamadğımız pek çok şeyi gün ışığına çıkarmış kendine has uslubuyla bizi kendi zenginliğine davet etmiş bir kalemdir. denemelerini daha önce gazetede okumuş onlardaki zengin teferruat bilgisini sesinlemiştim kendisini tebrik ediyorum.
KatılıyorumKatılmıyorum
ali çolak'ın yazmış olduğu bir bahçe düşü zevkle okuduğum deneme kitaplarından birisidir. Günlük hayatımızda farkına varmadığımız pek çok şeyi yazının esrarlı havasına sokan ali çolak kendine ait denemeci uslubuyla bizlere reel hayattan pekte uzak olmayan bir bahçe düşü vermiştir Bence herkesin böyle bir bahçe düşü vardır ne yazık ki teferruata , inceliğe önem vermeyen sanal alemin sanal yaşantıları bu ayrıntıları görmememizi engellemiştir. sade uslubu işlenmiş bir türkçe ile bir kültür birikimini bize yansıtan ali çolak tekrar tekrar okunması gereken denemecilerdendir.Ali Çolak'tan kendi çalışma atölyesinden daha nice güzel mürekkebi kurumadan güzel denenemeler bekliyoruz.
KatılıyorumKatılmıyorum
Hata bildirimi: Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.
kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
www.kitapyurdu.com