Özel Bir İlişki
Sally Goodchild kendi dilinin konuşulduğu ama çok yabancı olduğu Londra'da tüm hayatı altüst olan bir kadın.
Otuz yedi yaşındaki Amerikalı gazeteci kendini birden bire, Kahire'de görev yaparken tanıştığı ingiliz dış haber muhabiri Tony Hobb'la evlenmiş ve hamile bulur.
Başlangıçtan beri Sally'nin hem Tony'le ilişkisi hem de Londra'yla ilgili tedirginlikleri vardı. Kocasını ve onun şehrini, hayal ettiğinden çok daha yabancı buluyordu. Problemleri çok geçmeden kabusa dönerken, her şeyin ondan alınabileceği ve ona karşı kullanılabileceğini anladı.
"Kennedy, sayfaları nasıl çevirteceğini biliyor ; hızla akan, içine çeken ve ustaca yazılmış bir hikaye"
Elizabeth Buchan, The TimesSİTE:www.kitapyurdu.com
%23
indirimli
Liste Fiyatı: 18,00 YTL.
Kitapyurdu Fiyatı: 13,86 YTL.
Tedarik süresi yaklaşık 3 gün
Kazanacağınız puan: 28
Çeviren: Ayla Okyayuz Yazal
Yayın Yılı: 2005 488 sayfa İthal Kağıt 13,5x21 cm Karton Kapak ISBN:9759064049 Dili: TÜRKÇE
Bir arkadaşımın ısrarı ile kitabı zoraki de olsa elime almış ve adı nedeniyle de, tipik bir aşk romanı okuyacağımı sanmıştım. Ancak, sayfaları çevirdikçe, yazarın kelimeleri ne kadar ustaca kullandığını, mekanları nasıl güzel tasvir ettiğini ve en önemlisi de, kişilerin ruh halini ne kadar özenle ve ustalıkla yansıttığını farkettikçe, hayranlığım arttı. Öyle ki; kitabı bitirip, iade ettiğimde, ilk işim gidip satın almak ve herkese tavsiye etmek oldu. Uzun süre etkisinden kurtulamayacağınız bir anlatım istiyorsanız, mutlaka okumalısınız. Okuyacağınız kitap, kesinlikle sadece aşk üzerine yazılmış bir kitap olmadığı gibi, inanılmaz bir heyecan fırtınası.
KatılıyorumKatılmıyorum
Merhaba. Sizleri şimdiye kadar okuduğum ve en iyiler arasına koyduğum bu kitabı okumaya özellikle davet ediyorum. Bu kitap, okuyucusunu ancak ve ancak bu kadar olayların içerisine alır götürür ve ısrarla her sayfayı çevirişte acaba ne olacak dedirtir. " Kennedy, sayfaları nasıl çevirteceğini biliyor; hızla akan, içine çeken ve ustaca yazılmış bir hikaye" Elizabeth Buchan, The Times bu kişiye ve sözlerine katılmamak mümkün değil. Kitap o kadar hızlı ki siz ne olduğunu anlamadan sayfaların bittiğine şahit oluyorsunuz. Sadece o mu bir aile dramına şahid oluyorsunuz. Sözü fazla uzatmaya niyetim yok. Eğer sizlerinde enleriniz varsa bu kitap eminimki sizinde en iyilerin arasında yerini alacaktır. Saygılarımla.
KatılıyorumKatılmıyorum
Hata bildirimi: Bulunduğunuz ürün sayfasında karşılaştığınız yazım, anlam vb. hataları bu form yolu ile bildirmeniz, hataları daha hızlı düzeltmemize yardımcı olacaktır. İşbirliğiniz için teşekkür ederiz.
kitapyurdu.com'da ödeme seçenekleri olarak Visa, Master ve Dinners kartlar ile havale, eft kabul edilmektedir.
kartlara taksit yapılmaktadır.
Tel: 0212-5198720 Faks: 0212-5191584 Alemdar mh. Güzel Sanatlar sk. No:9 34410 Cağaloğlu-İstanbul Türkiye
Gizlilik ve Güvenlik Politikası
Bu sitenin JavaScript kodları İnternet Explorer'a göre hazırlanmıştır. Diğer Tarayıcılarda problem yaşayabilirsiniz.
www.kitapyurdu.com