katılan
7 kişi, katılmayan
yok
|
delfine 11.06.2008
|
elinizden bırakamayacağınızı düşünüyorum. harkulade bir anlatım.
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
13 kişi, katılmayan
yok
|
sevilender 25.11.2007
|
bu adamın bazen bunları yaşayıp sonra yazdığını düşünüyorum.ama kitapları arasında yaşamış olma ihtimali en yüksek olan kitap bu. başında biraz sıkıldım marc'ın hayatından ama sonu hiç te beklediğim gibi çıkmadı. akıcılığı ahala aynı bu adam bu kadar şeyi nerden biliyor dehşet bir bilgisi var. tavsiye ederim.
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
8 kişi, katılmayan
yok
|
rabia aktaş 24.10.2007
|
Okul yıllarında en yakın arkadaşını daha sonra da evlenmek istediği kadını kaybeden bir gazeteci, cinayetleri ve katillerin hislerini anlayabilmek adına cinayetleri araştırmaya ve bunlar hakkında yazmaya başlar gazetede. Henüz yargılanmamış ama birkaç cinayetin faali olan ve kimseyle görüşmeyen bir katille temas kurmaya çalışır. En sonunda bunu başarır da. Daha sonra benzeşen bir çok ortak noktaları olduğunu keşfedecektir.
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
2 kişi, katılmayan
9 kişi
|
metehany 23.08.2007
|
Bir solukta okumaya başlamama rağmen sonunu getirmekte zorlandığım bir kitap.Yazarın daha önce okuduğum bir kitabını referans alarak satın almıştım.Demekki her kitap da aynı heyecanı yakalamak zor.
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
18 kişi, katılmayan
1 kişi
|
D3WaDe 20.06.2007
|
Kitap başta sıradanmış gibi duruyor ama ilerledikçe elden bırakılmıyor...
Yazarin diğer kitaplarında olduğu gibi mükemmel cinayetler işleniyor ve çok fantastik sonuçlanıyor kitap. ben hayranlıkla okuyorum tüm kitaplarını kesinlikle okunmalı kütüphanelerimizde bulunmalı diyorum..
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
33 kişi, katılmayan
6 kişi
|
sibelefe 04.04.2007
|
Kitaba başlangıç ve final çok muhteşem olmuş,beklenmedik bir son yorumu doğru olur kanısındayım.Okumaya değecek bir gerilim romanı ama orta sayfalar da kopuyorsunuz karmaşık sürükleyici değil çok zor bitirdiğimi itiraf etmeliyim .Kitabın akışı ve bitimi farklı oldu...???Çok dolandırılmış heyecan ''0'' ......AMA YİNE DE OKUMALISINIZ...
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
6 kişi, katılmayan
5 kişi
|
Mutlu Vanlıoğlu 16.11.2006
|
Grange gene yapacağını yapmış Kesinlikle mükemmel bir eser polisiye gerilim severlere esinlikle tavsiye ediyorum. Soluklarınızın kesileceği kendinizi hikayenin içinde hissedeceğiniz bir kitap. Kitabı bitireli iki ay oldu ama dayanamayıp tekrar başladım Aynı gerilim devam ediyor
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
3 kişi, katılmayan
2 kişi
|
ccbaskin 03.10.2006
|
Kitabı şahsen beğendiğimi söyleyebilirim.JC.Grange'nin Kurtlar imparatorluğunu okuduktan sonra bu kitabını da okumak istemiştim.Yer yer aşırı ayrıntı ile dikkat istese de özellikle uzakdoğuyu merak edenler için ilgi çekici bir kitap.
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
3 kişi, katılmayan
3 kişi
|
ukala82 30.09.2006
|
Siyah Kan; İçiçe geçmiş olaylar yumağı… Jean Christophe Grange, kitabın son sayfasına kadar gerçeğin ne olduğunu bize söylemiyor ve bizle adeta dalga geçiyor. Gerçi kitabı okuduğum süre içinde olaylara hep kuşkuyla yaklaştım ve birşeylerin ters gideceğini sürekli düşündüm. Tabi bu kadar saçma bir sonla biteceğini de hiç tahmin etmedim. Birkaç sayfada herşeyin tamamen değişmesi çok tuhafıma gitti. Sonlardaki bu saçmalıklar beni kitaptan çok soğuttu, çok kötü bir sondu. Kurgusunun kusursuz olduğunu kesinlikle söyleyebilirim ama sonu değil. Cinayetlerin işleyiş tarzı da gerçekten mide bulandırıcıydı. Bu gibi sapık düşüncelerin kitapta anlatılması bile beni çok etkiledi. Gerçi yorumu kitabı bitirir bitirmez yapıyorum belkide tahmin etmediğim kadar kötü bir sonla bitmesi beni biraz gerdi. Sonuç olarak bu tarzı sevenler için kaçırılmayacak bir kitap. Saklanın, BABA GELİYOR !
Katılıyorum
Katılmıyorum
|
katılan
9 kişi, katılmayan
1 kişi
|
ismail_atan 30.11.2005
|
J. Christophe Grange benim için bir idol oldu diyebilirim. Hayal gücüne, olayları kurgulamasına hayran kaldım. Satırlarda dolaşan kan ve kin beni fazlasıyla etkiliyor. Umaerım "kan" her zaman sadece kitaplarda kalır. Grange'in bütün kitaplarını okudum ve Kızıl Nehirlerden sonra beni en çok etkileyen kitabı bu oldu. Umarım bu kitap da tıpki Kızıl Nehirler gibi filme uyarlanır.
Katılıyorum
Katılmıyorum
|