banner
Al-i Muhammed Tarihinde Teşrih ve Muhakeme

Al-i Muhammed Tarihinde Teşrih ve Muhakeme

İslâm âleminin ihtilaf noktasını nerede aramalı, nerede bulmalıyız? İslâm dininin esasları içinde ihtilaf sebebi olacak bir şey yoktur. Ancak tarihî süreçte ortaya çıkan önemli bir ihtilaf, İslâm âlemini parçalayıp birliğinin temelini kemirmiştir. Bizce bu ihtilaf, Âl-i Muhammed tarihinde ve Rasûlullah’ın evlâtlarının hukukunun gözetilmesi meselesindedir. Ümmetin esas ihtilafı bu dâirede olduğu gibi, birliği de bu dâirede olmalıdır.

Teşrih ve Muhakeme adlı kitabımızı bu nedenle kaleme aldık ve ihtilaf noktalarını açıklayıp muhakeme ederek, hak ve hakikatin nerede olduğunu ispatlayıp, ortaya koyduk. Bizce bu kitap, İslâm ümmetinin fikrî birliği için yegâne medârdır. Hakikati ne kadar ispat ve izhâr edebildiğimizi muhterem okuyucularımızın insaf ve îmanlarına havale ediyoruz.

Behlül Behcet Efendi

Liste Fiyatı: 160,00
Yayın Tarihi: 12.12.2012
ISBN: 9786056332913
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 160
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 50 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ali-muhammed-tarihinde-tesrih-ve-muhakeme/287491.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:58652/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner