banner
Altüst Dergisi Sayı 24

Altüst Dergisi Sayı 24

Derginin 24. sayısı Eylül ayında yayınlanıyor. Türk, Kürt, Ermeni ve Yahudi sosyalistlerin birlikte çıkarttıkları enternasyonalist dergi ALTÜST'te, birçok konu ve dosyaya yer veriliyor. Yayın politikası "Ulusalcı, Kemalist, milliyetçi, militarist, islamafobik ve cinsiyetçi olmayan solun memleketteki ve dünyadaki gelişmeler karşısında yaklaşımını tartışmak, pekiştirmek” olarak belirlenen derginin 24. sayısı yine dosyalarla ve teorik-tartışma yazılarıyla dopdolu.
 
Bu sayıda Barış Vakfı'ndan Hakan Tahmaz ile çözüm sürecine dönüşün olanakları, yönetmen Enver Arcak ile "Hermana - Ankaralı Yahudilerin izinde bir belgesel" filmi hakkında kapsamlı birer söyleşi yer alıyor. Dergide Ferhat Kentel, Mustafa Arslantunalı, Besim Dellaloğlu, Roni Margulies, Sinan Özbek, Semih Gümüş dahil daha pek çok yazarın yazıları var.

Liste Fiyatı: 8,00
Yayın Tarihi: 15.09.2017
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 64
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 33 x 24 cm

Bu üründen 1 adet satın alınmıştır.


Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/altust-dergisi-sayi-24/434249.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:4488777/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner