banner
Altüst Dergisi Sayı:19 2016

Altüst Dergisi Sayı:19 2016

Derginin 19. sayısı Nisan ayında yayınlanıyor. Türk, Kürt, Ermeni ve Yahudi sosyalistlerin birlikte çıkarttıkları enternasyonalist dergi ALTÜST'te, birçok konu ve dosyaya yer veriliyor. Yayın politikası "Ulusalcı, Kemalist, milliyetçi, militarist, islamafobik ve cinsiyetçi olmayan solun memleketteki ve dünyadaki gelişmeler karşısında yaklaşımını tartışmak, pekiştirmek” olarak belirlenen derginin 19. sayısı yine dosyalarla ve teorik-tartışma yazılarıyla dopdolu.
 
Bu sayıda yer alan “AKP ve Direniş” dosyasında Fatma Akdokur ile söyleşi ve Ufuk Uras, Ahmet Demirel, İrvin Cemil Schick, Behçet Çelik ve Ümit Aktaş'ın yazıları, “Normallik Anormallik” dosyasında Ferda Keskin ve Cemal Yardımcı'nın yazıları yer alıyor. Ve Roni Margulies, Sinan Özbek, Atilla Dirim, Can Irmak Özinanır ve Ahmet Eken dahil daha pek çok yazar, pek çok yazı var.

Liste Fiyatı: 8,00
Yayın Tarihi: 15.04.2016
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 64
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 33 x 24 cm

Bu üründen 2 adet satın alınmıştır.


Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/dergi/altust-dergisi-sayi19-2016/392672.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1169541/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner