banner
Amatör Denizci El Kitabı

Amatör Denizci El Kitabı

İlk baskısı 2005’te yapılan Amatör Denizci Elkitabı’nın “gözden geçirilmiş yeni baskı”sına yeni çizimler/bilgiler içeren 32 sayfa eklendi ve kapak/sayfa tasarımı yenilendi. Sözlük bölümünde yer alan kelimelerin İngilizce karşılıklarının da eklendiği 302 sayfalık bu baskıda 275 renkli çizim/fotoğraf ve 13 tablo yer alıyor. Sezar Atmaca’nın hazırladığı Amatör Denizci Elkitabı, denizciliğin kendine özgü kurallarını, disiplinini ve özgün dilini tanıtmak için tümüyle amatör denizciler tarafından yazılmış bir ilk kitaptır.
 
Amatör denizci; tekne, kano gibi bir deniz aracıyla “denizi kullanan” denizsever olarak teknenin sahibi, yolcusu, sporcusu, ekibi, kullananı, kiralayanı, hatta sevdalısı, meraklısı olabilir. Amatörlerin denizle ilişkileri profesyonelce (iş-meslek olarak) bir uğraş değil, Latince “amare” (sevmek) fiilinden gelen amatör bir ilişkidir. Amatör denizciler için tekne, sevgili ve/veya dost iken; deniz bizi, kıyıdan ufka ve daha da ötelere, yeni yolculuklara çağıran, sevgiyle bağlandığımız saygı duyduğumuz, mutluluk bulduğumuz alandır.Bu açıdan bakıldığında da denizciliği amatörlük dürtüsüyle öğrenmek yaşamımızda açılan yeni bir pencere, merakla çıkacağımız yeni bir yolculuktur.

Liste Fiyatı: 210,00
Yayın Tarihi: 11.03.2015
ISBN: 9789759842604
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 272
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 16 x 23.5 cm

Bu üründen 2.523 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 174,76
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/amator-denizci-el-kitabi/83762.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1013325/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner