banner
Anna - Kan Giyinmiş Kız

Anna - Kan Giyinmiş Kız

Düşünceler zamanla bulanıklaşıp kaybolur
ama gözler hiçbir şeyi unutmaz…

Cas Lowood, ihbarlar üzerine hayaletlerin peşine düşerek onları yok eden bir hayalet avcısıdır. Yeni görevi ise, evine adım atan herkesi acımasızca öldüren hayalet Anna Korlov’u yakalamak ve ondan kurtulmaktır.
Fakat Cas bu kez daha önce hiç rastlamadığı türden bir hayaletle karşı karşıyadır. Anna’nın içindeki, insanları öldürme isteğinin nedenini öğrendiğinde onun hayatına ve ölümüne dair sırlarla örülü gerçekleri de su yüzüne çıkarır.


Yirmi beşten fazla dile çevrilen ve birçok ödül alan Kan Giyinmiş Kız sizleri doğaüstü fantastik kurgunun romantik öğelerle harmanlandığı sıra dışı bir hikâyeyle tanıştırıyor.


“Tamamen orijinal, özgün ve eğlendirici bir kitap. Korku türündeki en iyilerin arasında olabilecek kadar harika. Devam kitaplarını da okumayı isteriz.”
Kirkus Reviews

“Cas’e bayıldım! Vârisi olduğu dünya ise oldukça canlı ve merak uyandırıcı. Işıkları açarak uyumaya hazır olun çünkü bu kitabın dişleri var. Hem de sipsivri.”
Stacey Kade

“Okuyucular tam sonuca ulaştıklarını düşünürken Blake’in olayları yeni ve beklenmedik yönlere çektiğini fark edecekler. Bu, bir aşk ve intikam hikâyesi. Karakterler arasındaki ilişkiler çok boyutlu ve tatmin edici.”
School Library Journal

“Korkunç, komik ve en sevdiğim romantik hikâyelerden biri… Kan Giyinmiş Kız’da her duygudan bir tutam var.”
Sarah Rees Brennan

“Oldukça sinematik ve merak uyandırıcı. Blake’in kan ve romantizmi böylesine harika bir şekilde harmanladığı bu kitap, Alacakaranlık serisini severlerin ilgisini çekecektir.”
Booklist

Liste Fiyatı: 20,37
Çevirmen: Gülfem Çırak
Yayın Tarihi: 05.02.2014
Orijinal Adı: Anna Dressed in Blood
ISBN: 9786053482390
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 352
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 216 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/anna-kan-giyinmis-kiz/330720.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:169047/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner