banner
Aselsan Cinayetleri

Aselsan Cinayetleri

Son yıllarda kendi milli savunma sistemini inşa etmeye çalışan Türkiye, bu alanda çalışan süper beyinlerin şüpheli ölümleri ile sarsılıyor. Elinizdeki eser savunma sanayiinde yaşanan seri ölümlerin izini sürüyor.

ASELSAN intiharları olarak bilinen ölümler cinayet mi? Kıbrıs Harekatında yaşanan Kocatepe Faciasının bu ölümlerle ne ilgisi var? Toros-2 tatbikatında bir albayın ölümüyle sonuçlanan suikastın savunmadaki rant kavgasıyla ilişkisi neydi? Sniper’ların kovaladığı ASELSAN mühendisine ne oldu? TÜBİTAK görevlileri ve bir subayın öldüğü şüpheli kazadan sonra ortadan kaybolan kozmik cihaz neydi? Savunma sanayiinde çalışan binlerce mühendisleri kim, neden fişledi? Mühendisler ölmeden önce hangi ülkelerden iş teklifi almıştı? Türkiye’nin kendi milli yazılımlarını geliştirmesini hangi ülkeler engelledi?

Metin Göktepe Gazetecilik Ödülü sahibi Gazeteci MELİK DUVAKLI’nın kaleme aldığı ASELSAN CİNAYETLERİ, savunma sanayiinde yaşanan gizli savaşa ışık tutuyor.

Liste Fiyatı: 200,00
Yayın Tarihi: 03.03.2018
ISBN: 9789759964023
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 221
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 2.449 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/aselsan-cinayetleri/295684.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5573979/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner