banner
Aşk Rehberi & Burçların Diliyle Aşk

Aşk Rehberi Burçların Diliyle Aşk

Sadık, sevecen, ihtiraslı, vurdumduymaz, çapkın ya da uçarı... Sizi hangisi tanımlıyor? İlişkinizi sevgi, tutku ya da alışkanlık mı yönlendiriyor? Sizin için aşk, bir kaçıp kovalamanın mı, bir paylaşmanın ve emeğin mi adı?
Biraz soluklanıp kendinize, sevdiğiniz, aşık olduğunuz kişiye bir kez de burçların aynasından bakın. Aklınıza takılan sorulara burçların rehberliğinde yanıt bulmayı deneyin. Böylelikle yaşamınıza yön vereceksiniz, kendinizle ve seçimlerinizle yüzleşmeye gücünüz olacak...
Aşk Rehberi, aşka emek verirken nasıl bir yol izleyebileceğinizi gösteriyor. Burçların aşka bakışının analizini yapıyor; ruh eşinin ne demek olduğunu anlatıyor. Hediye seçerken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıklıyor.
Öte yandan Aşk Testi'yle kendinizi sınama ve tanıma olanağı sunuyor. Burçların aşktaki karakteristik özelliklerinive beklentilerini yansıtıyor. Birlikteliğin ve ayrılığın burçlarda nasıl faklı yaşandığnı gözler önüne seriyor.
Aşkı Burçların Diliyle Anlamaya Hazır Mısınız?

Lise çağlarında astrolojiye ilgi duymaya başlayan ve İzmir doğumlu yazar; daha sonraki yıllarda konuya daha profesyonelce yaklaşarak yoğun çalışmalarda bulunmuştur. 1990’larda başladığı radyo programcılığı su¨recinde; şiir ve sanat konularında yaptığı yayınlarla beğeni kazanmıştır. Yaptığı radyo çalışmalarının arasına “astroloji saatlerini” ilave ederek uzun zaman dilimlerinde aralıksız olarak programcılık hayatını su¨rdu¨rmu¨ştu¨r. Aynı yıllarda, radyoculuğunun yanında “Yeni Asır” gazetesinde ‘Astroloji Yorumları ve Okuyucu Köşesi’ adı altında yazılarına da devam etmiştir. 2000’li senelerde; çalışmalarını, astroloji ve insan ilişkileri konusunda TV programlarıyla su¨rdu¨ren yazar, daha sonra İstanbul’da Sabah Gazetesi - Gu¨naydın ekinde gu¨nlu¨k astroloji yazılarına başlamıştır. Halen, seminerler ve konferanslar vermekte, Yeni Asır ve Sabah gazetesinde astroloji köşe yazarlığı ve Sabah TV’de astroloji programını hazırlayıp sunmaktadır.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 112,00
Yayın Tarihi: 19.02.2014
ISBN: 9786055740245
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 7 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 72,07
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ask-rehberi-burclarin-diliyle-ask/332611.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:54397/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner