banner
Aslında Güçlü Değilmişim & Erkeklerin Ruhsal Hastalık Deneyimleri

Aslında Güçlü Değilmişim Erkeklerin Ruhsal Hastalık Deneyimleri

"Yani toplumun bize vermiş olduğu bu üstümüze binen yük, erkeklik yükü var ya, bu erkeklerin tamamını, bence tamamını, yüzde 5'lik bir dilim var veya yok, çok güçlü bir psikolojisi olan insanlar vardır, bilemiyorum. Hepimizi çok etkiliyor, ruhsal yönden çok çöküntüye uğratıyor, bunu da hiçbir zaman kimse dile getiremiyor..."
 
"Diğer erkekler sanki hani onlar sağlıklı, onlar hayatına, günlük yaşantısına gayet normal devam ediyor, ama ben tam anlamıyla normal devam edemiyorum. Ben tam normal bir adam değilmişim gibi geliyor bana, bu sorunlar var kafamda..."
 
"Ben biliyorum psikiyatrinin ne olduğunu da, çok bunalınca geldim de, öbür adam toz kondurur mu kendine de gelir mi? Mümkün değil getiremezsin ya, mümkün değil diyom. Bak, ben 4 sene gelmemişim bu işleri bildiğim halde psikiyatriye... "
 
Ruh sağlığı sorunu yaşayan erkeklerin anlatımından.
 
Bu çalışma, ruh sağlığı ve erkeklik ilişkisini ele alarak ruh sağlığı sorunu yaşayan erkeklerin yaşam deneyimlerini görünür kılmaya ve anlamaya odaklanmıştır. Erkeklerin ruhsal hastalık deneyimini anlamak hem erkekler hem de erkeklerin etkileşim içinde olduğu sistemler açısından önem taşımaktadır.                      

Liste Fiyatı: 160,00
Yayın Tarihi: 03.03.2018
ISBN: 9786059386296
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 230
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 34 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 114,19
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/aslinda-guclu-degilmisim-erkeklerin-ruhsal-hastalik-deneyimleri/452676.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5507635/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner