banner
Av

Av

“Hangi türde olursa olsun, edebi bir eser diliyle, kurgusuyla, karakterleriyle, tasvirleriyle, anlatım tarzıyla bir bütündür. Fantazya türünde bir eserin okurda iz bırakması için, bütün bunlara ek olarak gerektiğinde zengin bir hayal gücüyle gerektiğinde ikna edici bilimsel öngörülerle donatılması gerekir. Yurdagül Şahin’in öyküleri, hem edebiyatın kendine has tadını hem de hayal gücünün zenginliğini birlikte sunarak yerli fantazyaya renk katıyor.”
Barış Müstecaplıoğlu
FABİSAD’ın 2018 Gio En İyi Öykü Kitabı Ödülü’nü alan Av’daki hikâyeler teknolojinin ve tüketimin dönüştürdüğü günlük hayatlarımızdan yola çıkıp doğaüstünün tekinsiz dehlizlerine dalıyor. Bir toplantı salonunda, bir asansörde, bir üniversitede, gelecekte bir ülkede ya da mutsuz bir evde başlıyor, sonra gerçeklik eğilip bükülüyor, sınırsız dünyalara, gizemli karanlıklara dönüşüyor. Görünenin altındaki görünmeyene, söylenenin ardındaki söylenmeyene, felsefi derinliklere evriliyor cümleler; derin edebi anlamlara açılıyor sayfalar.

Liste Fiyatı: 49,00
Yayın Tarihi: 27.08.2019
ISBN: 9786050946826
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 216
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.8 x 21 cm

Bu üründen 49 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 35,50
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/av/438449.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:9663642/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner