banner
Avrasyalı Olmak

Avrasyalı Olmak

Bu kitapta, 2005 sonbaharıyla 2006 yazı arasında TRT’de yayınlanan Sınırlar Arasında adlı programda işlediğim 14 ülkeden gözlemleri, 14 ülkenin anılarını, acılarını ve masalsı kavuşmaları bulacaksınız.. Bu ülkelerde mazlumların ve zalimlerin, küresel oyunların ağındaki duruşlarına şahit olacaksınız.
Küresel imparatorluk hayali kuran efendilere kulluk edenlerle tanışacak, geleceğin aydınlığını yüreklerine sarmış halkları kucaklayacaksınız..
Türkiye çevresinde yapılan yolculukların derlemesinden ibaret değil okuyacaklarınız. Dağıstan ve Azerbaycan’dan Balkanlara, Kıbrıs’tan turuncu darbelere sahne olan ülkelere, Ukrayna’ya, Kırgızistan’a uzanıyor yolumuz. Küresel güçlerin ikiyüzlülüğü en çok Batı Trakya’da, Filistin’de, Cezayir’de belgeleniyor.. Sonra Asya’nın derinliklerinden Pakistan, Hindistan ve Kazakistan’dan geçip, okyanuslar aşıp yepyeni heyecanlarla buluşuyoruz. Avrasya’yla yakın bağlar kuran iki ülkeyle Venezuela ve Küba’yla umuda yelken açıyoruz.
Gelin Kafkasya’dan Küba’ya, gerçek insanlarla ve dünya seçkinler kulübünün maskeli cemaatiyle tanışalım... Tarih boyunca birincilerin kalıcılığı, ikincilerin geçiciliği şaşırtıcıdır!Yelkenlerimizi ufkun ötesine doğru umutla dolduralım...

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 23,15
Yayın Tarihi: 28.12.2006
ISBN: 9789944975612
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 424
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 277 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/avrasyali-olmak/89646.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:286627/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner