banner
Babamın Cenneti

Babamın Cenneti

Irak’ın esrarengiz bir köşesi. Eski bir dil.Mutasavvıflardan, köylülerden ve öykücülerden oluşan bir kavim. Yok olan bir tarih. Ve bir oğlun babasının yok olan vatanına yaptığı destansı bir yolculuk…

“Vakur ve ses getiren bir öykü… Sabar’ın babasının aynı zamanda tarih, dilbilim ve anılarını ele alan bir biyografi.”
The New York Times Book Review
***
“Şiirsel ve etkileyici bir biyografi… Sabar daha ilk cümlesiyle insanı büyülüyor… o kadar etkileyici, o kadar şaşırtıcı ve o kadar büyüleyici bir efsaneden bahsediyor ki, insan ruhunun dayanıklılığı karşısında okuru dehşete düşürüyor.”
The Roanoke (VA) Times
***
“Bir ailenin geçmişini, bir kişiyi ve Irak’ın çok farklı bir yanını ortaya çıkardığı için okurlar ona ancak minnettar olabilirler… Sabar okurlarına olağanüstü ve çok değerli bir şey sunuyor; nesilden nesle aktarılan bir yuvanın ve sürekliliğin öyküsünü.”
Publishers Weekly, starred review
***
“Levanten bir öykü yazarının romancıya özgü yeteneğiyle yazılmış bir kitap… yazar, dalgalanan pantolonları ve türbanlarıyla muhteşem karakterlerden oluşan renkli bir öykü yaratmıştır… Gazetecilikle biyografi arasında bir yerlerde olan ve bir Mezopotamyalı hayal gücüyle desteklenen iyi araştırılmış bir yazı.”
Kirkus Review

Liste Fiyatı: 18,52
Çevirmen: Zerrin Duman
Yayın Tarihi: 01.06.2010
ISBN: 9786053842026
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 436
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 19 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/babamin-cenneti/150757.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:212061/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner