banner
Bebeklerde Beslenme Rehberi & Ek Besinler - Anne Sütü ve Emzirme

Bebeklerde Beslenme Rehberi Ek Besinler - Anne Sütü ve Emzirme

Bedeninizde bir cana hayat vermek ve dünyaya getirmek, eşsiz bir mutluluktur. Yüreğiniz uzun bir bekleyiş sonrasında bebeğinizi kucakladığınızda annelik denilen o muhteşem duyguyla dolar. Hamilelik döneminde günlük yaşantınızdan, alışkanlıklarınızdan, tercihlerinizden gönüllü olarak vazgeçmeye başlayıp; öncelikli duyarlılıklarınıza bebeğinizi ve ona karşı sorumluluklarınızı da eklediniz. Bedeninizdeki canı kanınızla besleyip, onun iki hücreden bir kucağı dolduracak kadar büyüdüğünü hissettiniz.
Anne karnında gerçekleşen bu doğal besleme ve büyütme, doğumdan sonra da devam eder. Bebeğiniz sizin ilginiz, sevginiz ve fedakarlıklarınızla doğumdan sonra da büyümek ister. Bebeğin doğumdan sonra beslenmesi ve büyümesi için sevginiz kadar bilginiz de bebek için gereklidir.
Sağlıklı nesiller ve mutlu anneler için yararlı ve güvenilir bir kaynak olması umuduyla.

Liste Fiyatı: 15,74
Yayın Tarihi: 15.02.2011
ISBN: 9789944328500
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 399
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14.5 x 21 cm

Bu üründen 120 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bebeklerde-beslenme-rehberi-ek-besinler-anne-sutu-ve-emzirme/250868.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:13371/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner