banner
Bir İki Üç Tıp & Tebabet Komada Doktor Depresyonda Hasta Teyakkuzda!

Bir İki Üç Tıp Tebabet Komada Doktor Depresyonda Hasta Teyakkuzda!

Bir zamanlar kutsal meslek olarak bilinen hekimliğin saygınlığı hızla azalmaya başladı. Bugün doktor denince, hayat kurtaran, dertlere deva bulan kişiler değil; bıçak parası alan, hastanede yüzüne bile bakmadığı hastalara muayenehanede candan ilgi gösteren, ilaç firmalarının bir dediğini iki etmeyen kimseler anlaşılıyor.

Tıptaki yozlaşmada, başta ettikleri yemini unutan bazı doktorların bizzat kendileri olmak üzere, oy peşinde koşan popülist siyasetçi ve bürokratların, kişiliğini yitimiş üniversitelerin, boğazlarına kadar politikaya batmış bir tabip odalarının, tek amaçları daha çok kar etmek olan ilaç endüstrisinin de önemli katkıları var.

Sonuç ise gerçekten acıklı! Tıp komada doktorlar depresyonda, hastalar teyakkuzda. İlaç endüstrisinde ise işler tıkırında!

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta Bir İki Üç Tıp diyerek bu kötü gidişe nokta koymak istiyor. Hala vicdanına söz geçirebilen meslektaşlarını mücadeleye çağırıyor!

Liste Fiyatı: 11,11
Yayın Tarihi: 11.01.2011
ISBN: 9786054325399
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 232
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 205 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bir-iki-uc-tip-tebabet-komada-doktor-depresyonda-hasta-teyakkuzda/248685.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:194455/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner