banner
Biri Beni Dinliyor & Yaşanmış Koçluk Hikayeleri

Biri Beni Dinliyor Yaşanmış Koçluk Hikayeleri

“Bir akşam ilk sayfasını okuyarak başladığımda sabahın ilk ışıklarıyla kendimi son sayfada buldum. Sonraki akşam tekrar okudum, sonra bir daha okudum. Profesyonel hayata dair hepsi birbirinden kıymetli insani konular işleniyor bu diyaloglarda. Bu kitabı sonuna kadar, sonundaki sürprizle beraber okumanız lazım. Her bir hikâye profesyonel dünyanın “ben bütün problemlerimi kendi başıma anlar ve çözerim” diyen büyük çocukları için bedavadan tecrübe aktarımı. Bu hikâyelerin onları büyüteceği kesin.”

Bahattin Aydın, AVEA İnsan Kaynakları Kıdemli Direktörü

“Bu kitap iyi geliyor okuyucusuna. Gerçekten bağ kurup kendine çıkarımlar yapıyor; okurken dönüşüp düşünebiliyor insan. Kitap içindeki öykülerden çok sevdiklerim oldu, çoğunun sonrasını, şimdisini merak ettim, en güzeli gülümsedim, umutlandım hayattan ve hepimizden yana.”

Canan Ercan Çelik, Borusan Holding Kurumsal Fonksiyonlar Grup Başkanı

“Her türlü bilgiyi hazır haplar olarak almaya yatkın bir toplum, çok da fazla bilgi üretemiyor. Yeni bilgi üretebilmek, eski bilgileri özümsemekle, kendi düşünce sürecinden ve işleminden geçirmekle olabiliyor ancak. Bunu yalnız değil de bir KOÇ ile birlikte yapmak nasıl olur diye merak edenler bu kitaptaki yaşanmış örnekleri mutlaka okumalı.”

Erdem Yurdanur, Bilgisayar Mühendisi, Mackolik.com Kurucusu

“Bir çırpıda okudum. Çok sürükleyici, akıcı, insancıl ve bizden... Ve tekrar anladım ki insan olmak, içinde rengârenk duygular ve bu duygular da ancak parçalar bir araya geldiğinde anlayabileceğimiz çok değerli resimler barındırıyor. Tecrübeli bir koç, şayet niyetiniz varsa bu resimleri bulmak, anlamak ve gerekirse yeni bir şekil vermek konusunda size dev bir ayna olabiliyor.”

Güldem Berkman, Novartis Türkiye Ülke Başkanı

“Dilek Yıldırım Akgün’ün Biri Beni Dinliyor kitabını okurken Dinlemek-Anlamak-Empati değerimin ne kadar doğru bir seçim olduğunu bir kez daha anladım. Bunu bize hatırlattığı için Dilek'e teşekkür ediyorum. Hepimizin duyulmaya ihtiyacı var. Başkalarını dinlemeye ve anlamaya ayıracağımız her dakikanın da pozitif bir ilişkiye veya pozitif bir çözüme değer katacağı kesin. Günümüzde dünyanın pek çok pozitif katkıya ihtiyacı var; barış için, diyalog için, çözüm bekleyen sorunları için.”

Ümran Beba, PepsiCo Asya Pasifik Bölge Başkanı

Dilek Yıldırım Akgün, iş dünyasının çeşitli alanlarında görev alan yöneticilerle kurduğu koç-danışan ilişkisinin röntgenini çekiyor. Sıkıntısız insan yok. Ancak iş dünyasının sıkıntıları ayrı bir özen gerektiriyor. “O yollardan” geçmiş, dilinizden anlayan birinin yardımına ihtiyacınız var. Diğer yöneticilerle ve çalışanlarla nasıl ilişki kuracağınızı daha da önemlisi kendinizle nasıl ilişki kuracağınızı öğrenmek için yaşanmış koçluk hikâyelerinden çıkarılacak çok ders var.

Liste Fiyatı: 20,37
Yayın Tarihi: 01.12.2012
ISBN: 9786054538638
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 195
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21.5 cm

Bu üründen 229 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/biri-beni-dinliyor-yasanmis-kocluk-hikayeleri/284939.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:114745/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner