banner
Bitkisel Büyü

Bitkisel Büyü

Menekşeyle tutkuyu alevlendirin veya hanımeliyle yeni bir işi destekleyin. Maydanozdan Cezayir menekşesine kadar, herkes bitkileri kokuları, tatları ve şifa etkileri için sever ama bu muhteşem çok amaçlı bitkilerin gizlediği büyülü sırların farkında olan çok az kişi var. Bitkisel Büyü, bitkilerin folkloruna, bilgeliğine ve büyü etkilerine yeni bir bakış açısı getiriyor.

Ellen Dugan, çiçeklerin, köklerin, ağaçların, baharatların, sarmaşıkların ve diğer tanıdık bitkilerin büyü özelliklerini açıklıyor. Onun rehberliğinde, bitkisel büyüyü kendiniz araştırabilmek için büyülerin temellerini öğreneceksiniz. Bir giriş niteliğindeki bu rehber, bir bitkisel büyü çalışma tablosuyla birlikte, yeni büyüler yazmak üzerine bir bölüm içeriyor. Ayrıca, haftanın her gününe karşılık gelen büyülerin bir tablosunu da sunuyor: Semboller, renkler, gezegen etkileri, bitkiler, temalar ve daha birçokları.

Liste Fiyatı: 8,80
Yayın Tarihi: 02.05.2008
ISBN: 9789944174695
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 136
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21.5 cm

Bu üründen 45 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bitkisel-buyu/112219.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:7160/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner