banner
Bitmeyen Şarkımız Nuri Demirağ & Hayatı ve Mücadelesi

Bitmeyen Şarkımız Nuri Demirağ Hayatı ve Mücadelesi

Önüne çıkan engellerin sadece yerli yöneticilerden kaynaklanmadığına inandığım ve küresel emperyalist oyunlara ve entrikalara rağmen hayallerini ve değerlerini satmayan, azmini hiçbir zaman yitirmeyen ve servetini hiç tereddüt etmeden millete bağışlayan derviş ruhlu, kalkınmanın sembol ve efsane ismidir Nuri Demirağ.
Nuri Demirağ’la ilgili klasik bir biyografi yazmaktan ziyade bugün Türkiye’nin jeokültürel, jeostratejik ve jeoekonomik açıdan içinde bulunduğu pozisyon ve geleceğe dair projeksiyon tutması noktasında mücadelesini ve azmini anlatmak daha yerinde bir davranış olsa gerekir. Bu açıdan tarihsel süreçlerin kısa analizleriyle birlikte, Nuri Demirağ’ı küresel arenada Osmanlı’dan başlayarak mücadelesini nerelere taşıdığını ve etkin mücadelesinin gelecek nesillere nasıl yansıması gerektiği nazarıyla ele almaya çalıştık.

Liste Fiyatı: 17,59
Yayın Tarihi: 19.01.2018
ISBN: 9786056721625
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 304
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 21 cm

Bu üründen 232 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bitmeyen-sarkimiz-nuri-demirag-hayati-ve-mucadelesi/449346.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5300652/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner