banner
Bulantı

Bulantı

Uyuşturucu kuryesi genç bir kadın, her şeyden habersiz masum küçük bir kız çocuğu ve karısını başka bir kadınla aldatan şehvet düşkünü bir adam…
Aldatıldığı için kocasından ayrıldıktan sonra hayatta kalma mücadelesinde uyuşturucu kuryeliği işine bulaşan Neslihan, gençliği ve güzelliğiyle dikkat çeken, etrafında ilgi toplayan bir kadındır. Ancak gönül işlerini kızının mutluluğu uğruna ertelemiş olan genç kadın, bir gün hiç beklemediği bir anda tekrar gönül kapısının çalınmasıyla sarsılır. Kapıyı açmak konusunda kararsız ve isteksizdir, zira mahkeme tarafından verilen karar gereği sadece hafta sonları görebildiği kızının özlemi içini yakıp kavururken, başka sevdaların peşinden koşmayı bir nevi ikiyüzlülük olarak görmektedir.
Ama tesadüfler yeni bir kapının eşiğine kadar getirmiştir bir kere. Ünlü ressam Bekir Coşkuner’le kesişen hayatında Neslihan, hep özlemini çektiği bir kapıyı aralamışken arkasındaki geçmişi ona kötü bir sürpriz hazırlamaktadır.
Hiçbir yerde kendini mutlu hissedemeyen, hep bir eksik yaşanmışlık duysuyla savrulan ve bunaltılarında boğulan, bungunlaşan bir kadının hikâyesi… Sadece yüzeydekilerle değil insanın içindekilerle de sorunu olanlar için.

Liste Fiyatı: 9,26
Yayın Tarihi: 07.01.2010
ISBN: 9786054262052
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 168
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 24 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/bulanti/240173.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:34033/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner