banner
Burgess Çocukları

Burgess Çocukları

İşte, çırılçıplak karşısındayım hayatın.
Mücadelelerimle, zaferlerimle ve yenilgilerimle. 
 
Jim ve Bob Burgess kardeşler, babalarının ölümüne yol açan korkunç kaza sebebiyle geçmişlerini daha küçük yaşta arkalarında bırakmaya karar verip yaşadıkları küçük kasabadan ayrılırlar. Jim, New York’ta başarılı, aranan bir avukat olurken ağabeyini kendisi için bir idol olarak gören Bob ise daima Jim’in gölgesinde kalır. Büyüdükleri küçük kasabada kalmayı seçen kız kardeşleri Susan, bir gün iki kardeşinden telaş içinde yardım ister; ergenlik çağındaki oğlu Zach, bölgede yaşayan Müslüman toplulukla başını belaya sokmuştur ve suç duyuruları sonucunda hapse girmesi an meselesidir. Jim ve Bob çocukluklarının geçtiği kasabaya döndüğünde üç kardeşin ilişkisini ve her birinin hayatını şekillendiren, aslında hiç kurtulamadıkları hatıralar birer birer gün yüzüne çıkar. Yıllar önce gerçekleşmesi gereken o büyük sarsıntı artık kaçınılmazdır. 
 
Karakterlerinin zihnine sızma becerisini çarpıcı bir anlatıcılık yeteneğiyle birleştiren Elizabeth Strout, okuyucuları gerçekçiliğiyle ve doğallığıyla büyüleyen iki başkahramana hayat vermiş. Hassaslığı, derin gözlemleri ve aile kavramını irdeleyen fikirleriyle Burgess Çocukları edebiyat sanatının en yeni ve en şaşırtıcı eserlerinden biri olmaya aday. 
 
 “Elizabeth Strout’u eşsiz kılan şey, hikâyenin ritmini derin hislerle çok iyi dengeliyor olması.” 
Chicago Tribune 
 
“Elizabeth Strout’un ilk iki kitabı büyük beğeni topladı ve üçüncüsü de Pulitzer Ödülü’ne layık görüldü. Son romanı Burgess Çocukları ise şimdiye kadar yazdıkları arasında en iyisi.” 
The Boston Globe 
 
“Strout’un olağanüstü anlatım teknikleri yine karşımızda… Burgess Çocukları zahmetsizce akıyor, gündelik diyaloglar sizi sayfaların arasında tutuyor ve aniden gelen mizahi patlamalarla romanın keyfi katbekat artmış oluyor.” 
Associated Pres

Liste Fiyatı: 299,00
Çevirmen: Fazilet Mıstıkoğlu
Yayın Tarihi: 02.03.2018
Orijinal Adı: The Burgess Boys
ISBN: 9786052994160
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 352
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 140 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Kitapyurdu Fiyatı:
194,35

Genellikle 3-5 gün içinde kargoya verilir.?

Sepete Ekle

Kazanacağınız Puan: 80

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 174,92
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/burgess-cocuklari/452502.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5482752/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>