banner
Bürokratlar

Bürokratlar

Bürokratlar, alışılmış bir anı kitabı, bir öykü ya da roman değildir.
Daha sonra edebiyat dilimize girmiş olan ilk olarak
Erhan Bener'in kullandığı bir deyişle, mizahi bir roman gibi keyifle okunan bir "anı-öykü"dür.

İlk olarak Milliyet gazetesinde tefrika edildiğinde büyük yankı uyandırmış olan Bürokratlar'ı okurken, aradan geçen yirmi beş yıla karşın, isimler değişmiş olsa bile, ülkemizde, özellikle büyük bürokrat-politikacı ilişkilerinin fazla bir değişikliğe uğramadan sürüp gittiğine siz de, acılı bir gülümsemeyle tanık olacaktır. Kaldı ki, bu isimlerin birçoğunun bugün hala bürokrat ya da politikacı olarak sahnede yer aldıkları da üzerinde durup düşünülmesi gereken bir olgudur.

Ne var ki, 21. Yüzyılın başlarında içine düştüğümüz ekonomik kriz ve gerek yönetsel gerekse politik olarak yaşamakta olduğumuz olağanüstü karmaşa döneminde, bürokrasiden yakınmanın, ekonomik krizin faturasını sadece birtakım yeni ya da eski yüksek yerlerde oturan kişilerin sırtına yükleyip sorumluluktan kaçmanın, ne ülke ne de ülkeyi bu hale getirenler bakımından, çıkar yol olmadığı ortadadır.

Liste Fiyatı: 34,72
Yayın Tarihi: 16.05.2002
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 656
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 28 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/burokratlar/46196.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:40718/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner