banner
Cahide Sultan’la  Çay Saati

Cahide Sultan’la Çay Saati

Cahide Sultan yemek bloğu yazarları arasında ayrı bir yere sahip. Çok takip ediliyor, çok seviliyor. Verdiği tarifler tutuyor. Annemizin evindeki gibi sahici, abartısız, kolayca uygulanabilen tarifler paylaşıyor. Hem de her evde kolayca bulunan malzemeyle, bardak kaşık ölçüsüyle.
Cahide'yi takip eden hanımların mutfakları şenleniyor. Kendisi de 4 çocuk annesi olan Cahide Sultan ailesi için her gün en iyisini, en sağlıklısını pişiriyor ve kendi mutfağında pişenleri paylaşıyor.
Bu kitabın diğer yemek kitaplarından önemli bir farkı var. Tarifleri takipçileri seçti. Yani, en çok ilgi gören; birçok mutfakta defalarca denenmiş, tadılmış, beğenilmiş 150’den fazla tarif var bu kitapta. Tamamı fotoğraflı, en ince detayına kadar anlatılmış. Poğaçadan pastaya, salatadan sarmaya çay saati için tüm ihtiyaçlar düşünülmüş.
Cahide Sultan’ın takipçileri, bu kitapta da yer alan bazı tariflerine garantili tarifler ismini vermiş. Yazar, bu ismin hikâyesini şöyle anlatıyor: “Evde kendi kendime hazırladığım tarifleri bir blog sayfasında paylaşma ihtiyacı hissettim.

Çok şükür, yazdıklarımı takip edenler, evinde deneyenler, deneme sonuçlarını bana memnuniyetle yazanlar oldu. Her biri defalarca denenen, beğenilen tariflerin namı garantili tariflere çıktı.”

Kitap sadece tarif vermekle kalmıyor. Böreğin içi hamur kalmasın, kek daha iyi kabarsın diye detaylı bilgiler veren bölümler, çayı daha iyi demlemek için yazılar da hazırlanmış. Mutfakta ekonomik, pratik olmak, katkı maddelerinden uzak sofralar kurmak, evin ihtiyacını evde hazırlamak için ipuçları sunulmuş.
 

Liste Fiyatı: 27,78
Yayın Tarihi: 15.10.2015
ISBN: 9786059841184
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 288
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15.5 x 23 cm

Bu üründen 1.146 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cahide-sultanla-cay-saati/377756.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1116644/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner