banner
Cinsel Tacizle Suçlanan Feminist

Cinsel Tacizle Suçlanan Feminist

“Kitabımın Türkçeye çevrilmesinden ve böylece cinsel taciz politikalarının nasıl ele alınması gerektiğine dair yeni ve canlı bir tartışmanın yapıldığı bir ülkeye doğru yolculuk etmesinden dolayı çok mutluyum. Bu çevirinin, Türkiye’de cinsel tacize gösterilen tepkinin, kadınların ahlakçı şekilde korundukları geleneksel görüşle değil de kadının özgürleşmesine dair feminist hedefle uyumlu olacak biçimde gelişmesine katkısı olacağını umut ediyorum. 1990’larda Amerika’da bu tür geleneksel ahlakçı kaygıların, cinsel tacize dair ilk feminist değerlendirmeleri geri plana attığına tanık oldum. Bu kitabı, kadınların saflığını korumaya yönelik söz konusu geri salınıma, yani kadınların kamusal alana katılımını daima tehdit etmiş olan bildik kollamacı tutuma karşı direnmek için yazdım”.
Jane Gallop


Yayınladığında Amerika’daki feminist çevrelerde büyük bir yakı yapan bu önemli kitabın Türkiye’de sadece cinsel tacize karşı değil, aynı zamanda ahlakçılığa ve muhafazakârlığa karşı da yürütülen feminist mücadeleye katkı yapacağını umuyorum.
— Alev Özkazanç

Liste Fiyatı: 19,00
Çevirmen: Alev Özkazanç
Yayın Tarihi: 02.11.2013
ISBN: 9786054412983
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 112
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13 x 19.5 cm

Bu üründen 29 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
Platin Üye olarak kargo ücreti ödemeden ekstra indirimli alışveriş yapabilirsiniz.
Üstelik yalnızca kazandığınız puanlarınızla ekstra ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.
Platin Üyeliği Hemen Başlat
Platine Özel Fiyat: 13,33
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cinsel-tacizle-suclanan-feminist/320963.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:159136/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner