banner
Çıplak Sırlar

Çıplak Sırlar

Sırlar en derinde gömülü olsa bile, masumiyet maskesi bir gün mutlaka düşer!

Küçük, sakin bir kasabada gerçekleşen dehşet verici bir cinayetin sükûneti bozmasının ardından kasabaya adalet getirmek, tıbbi tetkikçi Jaye ile çocukluk arkadaşı, Dedektif Jake Lawson’a düşer.

Cinayet vakaları bununla da sınırlı kalmaz ve kasaba halkı bir sinek gibi tek tek avlanmaya devam eder. Her yeni kurbanda şok edici bir sırla karşılaşan Jaye ve Jake’in zamanları azalmakta, çember git gide daralmaktadır. Ancak sırlara sahip olan sadece kurbanlar değildir… Yıllar öncesine dayanan bilinmezlikler netlik kazandıkça maskeler bir bir düşmektedir.

Tüm bunlar olurken aniden ortaya çıkan tanınmış bir cinayet romanı yazarıyla birlikte olaylar daha da sarpa sarar. Jaye şimdi görevini yapmak ile tutkularına teslim olmak arasındaki ince çizgide yürümek zorundadır.

“Çıplak Sırlar, oldukça cesur ve gizemli bir hikâye sunuyor. Romantik ve erotik ilişkiler ise romana bambaşka bir tat katıyor.”
Goodreads Review

“Hikâyenin gelişimi ve karakter betimlemeleri takdire şayan. Kesinlikle okumaya değer bir kitap, devamını dört gözle bekleyeceğiniz kesin.”
Amazon

“Her sayfası daha fazlasını istemenize sebep oluyor. Sonunda neler olacağını asla kestiremiyorsunuz.”
Barnes&Noble

“Elinizden bırakamayacağınız bir roman. Kadın kahramanın samimiyetine kesinlikle bayılacaksınız. Görünüşe bakılırsa onun bile sırları var!”
The Book Binge

Liste Fiyatı: 25,00
Çevirmen: Nur Eren
Yayın Tarihi: 14.04.2014
ISBN: 9786053482635
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 320
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 186 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ciplak-sirlar/336995.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:154954/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner