banner
Çocuk

Çocuk

HİKÂYENİ NE KADAR DERİNE GÖMERSEN GÖM,
GERÇEKLERİN AÇIĞA ÇIKMAK GİBİ KÖTÜ BİR HUYU VARDIR...
 
 “Çok sürükleyici. Gerilim zirvede.” 
Stephen King

 
Sırlar çok büyük bir güce sahiptir. Onlar karşısında duyduğumuz korku dayanılmazdır çünkü bize birbirimizi ne kadar az tanıdığımızı gösterirler.
 
Bazı sırlarınsa her şeyi yerle bir etme tehlikesi vardır. Bir inşaat alanında gömülü bulunan bir bebek iskeleti gibi… Başta bir yerel gazetede küçük bir sütun halinde yer alan bu haber, birbirini hiç tanımayan üç kadın için her şeyi değiştirecektir.
 
Kadınlardan biri için bu haber, başına gelen en kötü şeyin hatırlatıcısı, diğeri için en karanlık sırrının açığa çıkma ihtimali, üçüncüsü içinse gerçeği öğrenme yolculuğunun başlangıç noktasıdır. Çocuğun hikâyesi artık dile getirilecektir.
 
Peki kimdir bu çocuk? Başına ne gelmiştir? Cesedi neden saklanmıştır? Ve bu olaydan başka kimin haberi vardır?
 
Dul romanıyla çıkış yapan Fiona Barton yeni bir gerilimle karşımızda. Ayrıca yazarın ilk romanından tanıdığımız gazeteci Kate Waters’la yeniden karşılaşıyoruz.
 
 
 “Yüksek tempolu, iniş çıkışlarla dolu ve inanılmaz bir sürpriz sona sahip. İki kez okumak isteyebilirsiniz.”
Goodhousekeepingcom 
 
“Uzun süredir gömülü kalmış bir sır hakkında yazılmış merak uyandıran, karşı konulamaz bir roman. Kesinlikle harika bir okuma deneyimi. Bu kitaba bayıldım.”
Shari Lapena 
 
“Gerilimli, kışkırtıcı ve tatmin edici.”
Lee Child
 
 “Karanlık, etkileyici ve kesinlikle elinizden bırakamayacağınız
kadar sürükleyici.”
C. L. Taylor
 
Çocuk, hem sahilde hem de bir kitap kulübünde okumak için seçebileceğiniz bir roman. Barton’ın Dul romanının ardından yine bir o kadar etkileyici ve sürükleyici bir eser. Hem yüksek tempolu hem de düşündürücü. Sonuna kadar sizi tahminde bulunmaya zorluyor.”
Usa Today
 
“Fiona Barton’ın çoksatan romanı Dul’dan tanıdığımız Kate Waters yeni bir romanda tekrar bizimle. Çocuk, gerçekten merakla okuyacağınız bir hikâye. Dul’u beğenen okuyucular Barton’ın bu kitapta kendisini daha da geliştirdiğini görecekler.”
The Associated Press
 
“Birden fazla anlatının bir araya gelmesi Çocuk’ta aksiyonun hiç durmamasını sağlıyor. Diğer iyi romancılar gibi Fiona Barton da göstermenin anlatmaktan daha etkili olduğunu biliyor ve olayları okurun bakış açısına sunuyor. Sonunda yaşanan duygu şok da olsa, keşfetmenin verdiği mutluluk da olsa kesinlikle tatmin edici. Çünkü sırların açığa çıkması hiç kolay olmuyor.”
NPRorg

Liste Fiyatı: 299,00
Çevirmen: Nil Karaca
Yayın Tarihi: 21.02.2018
Orijinal Adı: The Child
ISBN: 9786052993958
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 384
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 186 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cocuk/452042.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:5452141/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>