banner
Çocuklar İçin Şantiye Günlüğü

Çocuklar İçin Şantiye Günlüğü

Bir çocuğun, ailece yaşayacakları evin bir mimar tarafından tasarlanması ve ardından inşa edilmesi sürecini ayrıntılarla, adım adım anlattığı kitabın yazarlarından Rolf Toyka, okurları bu eğlenceli ve öğretici sürece katılmaya şu sözlerle davet ediyor:

“Şantiye heyecan verici bir yerdir. Çevrede, kazı makinesi, beton karıştırıcı ve harıl harıl çalışan işçiler vardır. Daha önce herkes mutlaka bir şantiyenin önünde durup inşaat çalışmalarını izlemiştir. ‘İnşaat alanına girmek tehlikeli ve yasaktır!’ yazısını görünce belki de öfkeye kapılmıştır. Ne yazık ki bütün o aletlerin ve makinelerin arasında dolaşmak gerçekten de tehlikelidir. İşte bu yüzden bu kitabı hazırladık! Bu kitapla gerçek bir şantiyeye giderek mimarların, duvarcıların, elektrikçilerin, demircilerin ve öteki işçilerin/ustaların çalışmalarını izleyebilir ve bir evin yapımı tamamlanana dek bütün yapılanları görebilirsiniz. Kim bilir, belki bir gün siz de bir mimarla birlikte bir ev yaparsınız!”

Liste Fiyatı: 27,78
Yapımcı: Heike Ossenkop
Yayın Tarihi: 21.10.2010
ISBN: 9789944757379
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 32
Cilt Tipi: Ciltli
Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
Boyut: 32 x 24 cm

Bu üründen 39 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cocuklar-icin-santiye-gunlugu/244274.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:114495/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner