banner
Dayanılmaz

Dayanılmaz

Sırları güvende tutmanın tek yolu hiç sır saklamamaktır.
 
Sevimli Küçük Yalancılar’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor! A, tabii ki hâlâ kızların peşinde. Kimsenin göremeyeceği yerlere gizlenip Yalancılar’ı izliyor ve onların en karanlık sırlarını tek tek ortaya çıkarıyor.
 
Emily eski aşkıyla yeniden buluşuyor fakat bu defa bebek adımlarıyla ilerlemekte kararlı. Peki, gerçekten aşka mı yoksa yeni bir kalp ağrısına doğru mu ilerliyor? Spencer, Princeton gezisinde inişli çıkışlı kampüs hayatıyla ilgili çok şey öğreniyor. Noel’ın babasının yepyeni bir yüzünü gören Aria, Noel’la arasını açabilecek bu sırrı ona söyleyip söylememenin sancısı içinde. Hanna ise kendisi için sonuç ne olursa olsun, içindeki A ile temasa geçmeye hazır.
 
Kızlar sır üstüne sır, yalan üstüne yalan ekleyerek A’nın tehlikeli ağına dolanıyorlar. Daha da kötüsü A, tetiği çekip Sevimli Küçük Yalancılar’ın sonunu getirmekte hiç bu kadar kararlı olmamıştı!

Liste Fiyatı: 59,00
Çevirmen: Gülfem Çırak
Yayın Tarihi: 28.07.2016
ISBN: 9786051860213
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 336
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 76 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/dayanilmaz/400194.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:1415717/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner