banner
Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi

Amerikan edebiyatının bol ödüllü yazarlarından Scott F. Fitzgerald çarpıcı bir öyküyle karşınızda. “Benjamin Button’ın Tuhaf Hikâyesi” zekice kurgulanmış, uzun süre hafızalardan çıkmayacak unutulmaz bir hikâye.
Benjamin Button 1860 yılında dünyaya gelir. Ama herkes bebek olarak doğarken, o gizemli bir şekilde yaşlı olarak doğar ve gençleşmeye başlar. Yaşlılıktan gençliğe doğru ilerlerken hayatın cilveleriyle karşılaşır. Sırasıyla savaşa katılır, iş hayatına atılır, aşık olur, evlenir ve çoluk çocuğa karışır. Daha sonra üniversiteye, ardından liseye gider. Anaokulundan sonra, iyice küçülür ve sonunda hemşirenin kollarına döner.
Keskin bir sosyal hayat eleştirisi sunan bu tuhaf ama muhteşem hikâye Fitzgerald’ı Amerikan edebiyatı tarihinin en iyi yazarlarından biri haline getirdi.
Ayrıca David Fincher tarafından filme çekilen “Benjamin Button’ın Tuhaf Hikâyesi”nin başrollerinde ise Brad Pitt ve Cate Blanchett var.

Ürün Alternatifleri:


Liste Fiyatı: 4,54
Çevirmen: Zeynep Ertan
Yayın Tarihi: 10.02.2009
ISBN: 9789759961862
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 80
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 727 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/benjamin-buttonin-tuhaf-hikayesi/123023.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:47373/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner