banner
Kendi Başına Düşünen Çocuklar Yetiştirmek

Kendi Başına Düşünen Çocuklar Yetiştirmek

Çocuk yetiştirirken karşılaşılan 100 önemli problem ve çözümleri
Günümüzde pek çok etmen çocukların yaşamının yönünü değiştirebiliyor. Örneğin, içki-sigara-madde kullanımına davet eden arkadaş baskısı, şiddet içerikli veya pornografik filmler veya uçuruma davet eden yaşam ve kültür tarzları, vb...
Evet. Buna rağmen bütün anne babaların en büyük arzusu etraf baskısıyla yalpalamayan, kötülüklere karşı kendisini koruyabilen ve olaylara düşüncesizde tepki göstermek yerine iyi düşünülmüş karşılıklar verebilen çocuklar yetiştirmektir.
Elinizdeki kitap çocuğunuza aklını olumsuz dış etkileri kesip atan bir bıçak gibi kullanmasını öğretmenize ışık tutmayı amaçlıyor. Yazar Dr. Elise Medhus sadece bir bilim kadını değil, aynı zamanda beş çocuk büyütmüş bir anne olduğu için, hem bilgi hem de deneyim sahibi bir rehber.
Dr. Medhus bize ilk önce kendi başına düşünebilen çocukların 5 belirgin niteliğini gösteriyor. Sonra çocuklarımızı bu özelliklerle donatabilmemiz için 7 strateji sunuyor. Sonra çocuk büyütürken karşılaşabileceğimiz 100 kadar karmaşık sorunu ele alıyor.
Acizlik Numarası Yapmak; Anne Babayla Saygısızca Tartışmak; Yaptıklarının Sorumluluğunu Üstlenmemek; Dağınıklık; Can Sıkıntısı; Çocuk Çetelerine Bulaşmak; Ev Ödevi Yapmamak... Bu gibi 100 davranışın arkasında hangi nedenlerin bulunabileceği, bunlar karşısında alınabilecek tutumlar kitapta çözüm önerileriyle birlikte anlatılıyor.

Liste Fiyatı: 15,00
Çevirmen: Özlem Tüzel Akal
Yayın Tarihi: 16.01.2008
ISBN: 9789756225400
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 264
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 15 x 22.5 cm

Bu üründen 116 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/kendi-basina-dusunen-cocuklar-yetistirmek/74310.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:102790/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner