banner
Öğretmenin 55 Altın Kuralı

Öğretmenin 55 Altın Kuralı

ÖĞRETMENİN 55 ALTIN KURALI
Her Çocuğun İçindeki Başarılı Öğrenciyi Keşfetmek İçin Eğitimcilere ve Ailelere İpuçları
Ron Clark
Sayın,
Hepimiz ister anne baba isterse öğretmen olarak çocuklarımızın hem okulda hem de yaşamda başarılı olmasını istiyoruz ama bunun için sistemli olarak ne yapıyoruz? Elimizde bir metod var mı? Yoksa, "Öğretmenin 55 Altın Kuralı" ile birlikte artık var!
Kitabın yazarı Ron Clark, denenmiş ve başarısı kanıtlanmış yöntemler öneriyor. Başarısının kanıtı, 2001 yılında ABD’de yılın öğretmeni seçilmesinden de belli. En başarısız öğrencilerin olduğu geri kalmış yörelerde meslek hayatına başladı Ron Clark. Çocukların öğrenmeye en ufak ilgileri yoktu ve şimdiye dek hiç ellerinden tutan olmamıştı. Bu boş vermiş çocukları disipline etmek, onları düşünceli ve meraklı öğrencilere dönüştürmek için bazı temel kuralları öğrenmeleri gerektiğini anlamakta gecikmedi. 55 maddelik kurallarını uygulamaya koyduğunda, geri kalmış çocukları açığı kapatıp öne bile geçmişlerdi ve derslerini seviyorlardı artık. Üstelik çok da önemli bir şey kazanmışlardı: Özgüven.
Bu kısa ve değerli kitaptan her eğitimcinin ve anne babanın yararlanması gerektiğini düşünüyoruz. Aslında Öğretmenin 55 Altın Kuralı yaşamı bir öğrenme deneyimi olarak gören herkes için de geçerli.
Saygılarımızla

Liste Fiyatı: 6,02
Çevirmen: Esra Davutoğlu
Yayın Tarihi: 24.02.2005
ISBN: 9789755094175
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 184
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 14 x 21.5 cm

Bu üründen 264 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/ogretmenin-55-altin-kurali/67035.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:270759/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner