banner
Çok Kaygılanınca Ne Yapmalı

Çok Kaygılanınca Ne Yapmalı

“Ne Yapmalı” serisi, ABD’li Doktor Dawn Huebner tarafından yazılmış ve Amerikan Psikoloji Derneği* tarafından onaylanmış rehber kitaplardan oluşuyor.

Temelde 6 ila 12 yaş çocukları için hazırlanmış kitaplar çocukların çeşitli sorunlarına yardımcı olmak amacıyla yazılmış ve resimlenmiş.
Çocuklara öncelikle yaşadıkları sorunun özünde ne olduğunu basit ve anlaşılır örneklerle açıklayıp, daha sonra adım adım, bazen çocukları yazmaya ve çizmeye de yönlendirerek bu sorunlar konusunda neler yapabileceklerini anlatıyor.

Kitapların yararlı olabilmesi için çocuğa anne, baba ya da eğitmenin okuması tavsiye ediliyor. Her kitabın başındaki giriş bölümü, anne-baba ya da eğitmenin çocuğa sorununu nasıl anlatması, kitaptaki alıştırma ve faaliyetleri hangi yol ve yöntemlerle izlemeleri gerektiğini anlatıyor. Böylece kitap kolaylıkla ve başarıyla uygulanabiliyor.

Başlıklardan anlaşılacağı gibi bu kitaplar, çokça endişelenen, çok şikâyet eden, çabuk öfkelenen, tırnak yeme, parmak emme gibi alışkanlıkları olan, tek başına yatmaktan korkan çocukların sorunlarını çözmekte yardımcı olmayı hedefliyor. Bu seri kapsamında dikkat eksikliği düzensizliği ya da obsesif-kompülsif bozukluk gibi başka ciddi sorunlara odaklanan kitaplar da mevcut. Kitapların anlaşılır dili ve yazma ve resimleme yoluyla çocuğa uygulamalarıyla çözüme odaklı bakış açısı onları özellikle yararlı kılıyor.

Liste Fiyatı: 11,57
Çevirmen: Hülya Balcı
Yayın Tarihi: 07.12.2009
ISBN: 9786055596071
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 80
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 21.5 x 28 cm

Bu üründen 90 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/cok-kaygilaninca-ne-yapmali/140821.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:31761/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner