banner
Sporda Toplam Kalite Yönetimi ve Futbol Uygulamaları

Sporda Toplam Kalite Yönetimi ve Futbol Uygulamaları

Futbol dünyanın en önemli sporu olmasının yanı sıra içinde bulunduğu konumdan dolayı çok tartışılan ve bir o kadar da sorunlar yumağını içinde barındıran bir olgudur.

Herkes futbol konuşur, herkes bir şekilde futboldan anlar ve herkes bir şekilde futbolu yönetmek ister. Kendince yönetir de..
Yine de futbol maçları doksan dakika sürer ama tartışmaları günlerce, haftalarca ve hatta yıllarca bitmez...
Bir kupa her şey anlamına geldiği gibi bir mağlubiyet ise çok canları yakar...

"Spor Kültürü" mü yoksa "Skor Kültürü" mü sorusu ve olgusu hâlâ tartışıla dursun futbol ve futbol organizasyonları hâlâ çağımızın en büyük spor olayı.

Elinizdeki bu kitap, öngörülen bu vizyonun gerçekleştirilmesine katkı sağlamak için kaleme alınmıştır. Uygulama örnekleri ve yaşanmışlıklarla harmanlanarak zengin bir içerikte sizlere sunulmaktadır. Buradaki bilgilerin hayatınız değiştirmesine izin verdiğiniz sürece görevini yapıyor olacaktır. Papua Yeni Ginelilerin söylediği gibi "Kaslara geçmeyen bilgi yalnızca bir söylentidir," özdeyişi bu çalışmanın temel ilkesidir.

Liste Fiyatı: 125,00
Yayın Tarihi: 10.06.2008
ISBN: 9789755991313
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 232
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 19.5 cm

Bu üründen 41 adet satın alınmıştır.

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/sporda-toplam-kalite-yonetimi-ve-futbol-uygulamalari/113946.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:8244/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner