banner
Futbol Asla Sadece Futbol Değildir

Futbol Asla Sadece Futbol Değildir

1994 yılında İngiltere'de yayımlandığında büyük ilgi gören Futbol Asla Sadece Futbol Değildir. 1996 yılında Türkçe'ye çevrildi. Kısa sürede bir 'kült kitap'a dönüşen çalışmanın başlığı da futbolseverlerin sloganlarından biri oldu. Yayımlanışınıın da futbolseverrlerin sloganlarından biri oldu. Yayımlanışının üzerinde yedi yıl geçtikten sonra Simon Kuper'in kitabı, yeniden okuruyla buluşuyor.

Futbol Asla Sadece Futbol Değildir'in ikinci baskısı, önemli bir farklılık içeriyor. Özgün kitaba 1996'da eklenen bir bölümü elinizde tuttuğunuz kitapta bulacaksınız. Ayrıca, Simon Kuper, kitabının Türkçe'de yeniden basılması nedeniyle, aslında Türk futboluna yönelik bir bölüm olarak da düşünülebilecek hacimli bir önsöz kaleme aldı. artık 'kült kitap' bizden de bir parça taşıyor.

Simon Kuper'in neredeyse bir dünya turu yaparak futbolun politika ve çeşitli kültürlerle ilişkisini araştırdığı Futbol Asla Sadece Futbol Değildir, güzel oyunun alanlarını şiddetin işgal ettiği bir zamanda yine futbolseverin sığınağı.

Liste Fiyatı: 34,00
Çevirmen: Sinan Gürtunca
Yayın Tarihi: 30.05.2014
Orijinal Adı: Football Against the Enemy
ISBN:
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 410
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 577 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/futbol-asla-sadece-futbol-degildir/55235.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:61512/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner