banner
Top Yuvarlaktır

Top Yuvarlaktır

Ne kıvrak vücut çalımları, ne bitmek tükenmek bilmez kondisyonları varmış. Ekranın, ya da perdenin üzerinden, bütün neonların, kitapların, öykülerin içinden çıkıp oyun sahasına girdiler. Elbisesinden sıyrılmış çocukluklarına ve aslında oyun çağlarına gönderme yaparken görmek zevkli bir yolculuk gibi aslında. Mola anlarında yakan top, elim sende, körebe, taşlardan yapılmış kalelerde oynanan futbol maçı gibiydiler.
Dizlerini oyun çağında kanatmış büyüklerdiler, büyümüş de küçülmüştüler ya da çocuktular hiç büyümek istemeyen Attila İlhan’ dan Hasan Kaçan’ a, Kazım Koyuncu’ dan Kadir Çöpdemir’ e, Beyaz’ dan Duygu Asena’ ya, Cahit Berkay’ dan Müjdat Gezen’ e, Gönül Yazar’ dan Bedri Baykam’ a, Mustafa Altıoklar’ dan Küçük İskender’ e, Behzat Uygur’ dan Metin Üstündağ’ a, Fuat Saka’ dan Volkan Konak’ a, Haşmet Babaoğlu’ ndan Sunay Akın’ a futbol sohbetlerine sizde hoş geldiniz.

Top işte yuvarlanıyor aramızda sizde oynamak istermisiniz?

Liste Fiyatı: 10,19
Yayın Tarihi: 12.10.2005
ISBN: 9789756054123
Dil: TÜRKÇE
Sayfa Sayısı: 195
Cilt Tipi: Karton Kapak
Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Boyut: 13.5 x 21 cm

Bu üründen 5 adet satın alınmıştır.


İlgili Kategoriler:

Fiyat Geçmişi: Product Price History Thumb
banner

loading
Bu kitaba link vermek için alttaki html kodu web sayfanıza koyabilirsiniz;

<a href="https://www.kitapyurdu.com/kitap/top-yuvarlaktir/74404.html"> <img src="https://img.kitapyurdu.com/v1/getImage/fn:102834/wi:85/wh:true" alt="www.kitapyurdu.com'dan satın al" border=0></a>
banner
banner
banner
loading
banner
banner